3 Lesser-Known Cuts of Beef that are Perfect for Smoking

3 minder bekende sneden van Rundvlees die perfect zijn om te roken

Posted on: January 12, 2023Een pit-master worden is zo anders dan iemand worden die een meester van de grill is. De kunst van roken omvat 3 minder bekende stukken rundvlees die perfect zijn om te roken. In dit artikel zullen we het hebben over die uitstekende voorbeelden van geweldige bezuinigingen die niet zo bekend zijn!

Een pitmaster worden is zo anders dan iemand worden die een meester van de grill is. De kunst van het roken omvat 3 minder bekende stukken rundvlees die perfect zijn om te roken. In dit artikel zullen we het hebben over de beste voorbeelden van geweldige bezuinigingen die niet zo bekend zijn!

Dankzij de tien jaar lange geschiedenis van de centrale barbecue in Texaanse stijl, plukken de meeste pitmasters in de achtertuin rundvlees meestal als borststuk. Maar er zijn nog tal van andere bezuinigingen die de pit waardig zijn. Hier zijn de aanbevelingen van Bradley die vaker gerookt moeten worden.

Lees nog 7 minder bekende stukken rundvlees om je rookreis te beginnen!

1. Chuck Rol


Heerlijke chuckrolls!

Voor het roken wordt de chuck roll ten zeerste aanbevolen, omdat deze altijd verkrijgbaar is bij elke winkel of slager. Het is het traditionele moeder-en-pop-braadstuk, dat meestal langzaam in de oven wordt gekookt als braadstuk. Op de roker of op een barbecueplaats kan het echter worden omgetoverd tot iets van een hoger niveau.

De eerste stap is om het oppervlak te bestrijken met een dun laagje gele mosterd en vervolgens overvloedig te bestrooien met een 50/50 mengsel van zout en peper. De tweede stap is om hem 4 tot 6 uur op 200 graden op je Bradley smoker te leggen,

Daarna kun je er een beetje tegenaan botsen. Je kunt gemakkelijk naar 250 gaan. Verpak het vervolgens dubbel in aluminiumfolie of slagerpapier. Zet het in de oven en laat het een nacht op een lage temperatuur van 200 graden staan. De volgende ochtend wordt u wakker met een van de beste gerookte chuck rolls die u ooit zult hebben.

Pro-tip: Vraag bij uw plaatselijke slager om een braadstuk van vijf pond. Er is nog een braadstuk van de chuck, maar dat wordt meestal bestempeld als armbraadstuk. Dat is een beetje magerder gesneden, dus het hangt ervan af hoeveel vet je wilt.

2. Entrecote gebraden


Entrecote gebraden! Watertanden!

De punt van de entrecote is een ander gemakkelijk te vinden braadstuk dat geweldig is om te roken. Het kan op dezelfde manier worden gebruikt als het braadstuk, behalve dat het magerder is. Het is een toepassing van geraspte rundvlees en geen gesneden rundvlees. Een paar uur later roken, kun je het gerust inpakken en afwerken in de oven of crockpot.

Het gebraden entrecote lijkt meer op een opgewarmde back-up waar je wat runderbouillon en bier kunt nemen. Meng die vervolgens samen op het fornuis met dat geraspte rundvlees. Hij warmt perfect op voor je volgende maaltijd.

3. Chuck korte rib


De meest uitstekende korte ribben!

De afgelopen jaren hebben pitmasters van verschillende restaurantketens gasten verrast met gigantische rundvleesribben. Deze ribben kunnen twee pond meer wegen terwijl ze twee of drie hongerige gasten tegelijk voeden. Deze ribbenstijl kan echter moeilijk zijn om thuis uit te voeren.

Dit komt omdat detailhandelaren meestal geen korte ribben op het bord verkopen, maar een goed alternatief zijn korte ribben.

Deze komen van hogerop in de koe, met name van de klauwplaat of het voorste schoudergebied. Slagers bereiden gewoonlijk stukken van 2,5 cm van de korte rib van de chuck voor op de kookplaat of in de oven. Deze secties worden in eigen huis bereid, wat betekent dat u kunt vragen om een hele chuck short rib.

Een stuk van vier botten weegt ongeveer 4 of 5 pond. Het is een geweldige optie om te gebruiken voor roken. Zodra je het bot hebt bereid, breng je het licht op smaak met zout en peper en rook je het ongeveer 6 tot 8 uur op 225 graden.

Wikkel ze vervolgens op 160 graden om ze te laten zweten en laat het vocht opwarmen voor verder koken. Rook ten slotte de chuck short rib bij 200 tot 210 graden Fahrenheit (interne temperatuur) voor de grote finale.

Hoe u uw volgende bezuinigingen kunt vinden

Dus waar ga je de volgende keer heen om deze minder bekende stukken rundvlees te vinden?

Als u op zoek bent naar minder bekende stukken, is uw beste optie vaak om naar een speciale markt te gaan om ze op te snuffelen.

Ze worden over het algemeen met de hand gesneden op bestelling zodra u ze aanvraagt. Slagers kunnen altijd nieuwe stukken aanbevelen en begeleiding bieden bij het bereiden ervan.

Aan de andere kant kunnen supermarkten wat wisselvalliger zijn. Het zal altijd afhangen van wie er achter de toonbank staat. Het vergroot je kansen als je er vroeg op de dag bent.

Als je op zoek bent naar de beste rokers in de stad, bezoek dan onze website voor een breed scala aan verschillende voedselrookproducten.