Retour- en terugbetalingsbeleid


Als u ontevreden bent over een artikel, willen wij het probleem snel verhelpen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw probleem te bespreken.

UW RECHT OM GOEDEREN BINNEN VEERTIEN DAGEN NA ONTVANGST TE RETOURNEREN

U kunt uw herroepingsrecht zonder opgave van reden uitoefenen binnen veertien dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u nog eens veertien dagen de tijd om de goederen naar ons terug te sturen. Zodra we de goederen hebben ontvangen, zullen we u de aankoopkosten terugbetalen, exclusief eventuele vrachtkosten, en verminderd met eventuele kosten voor het ophalen en retourneren die we mogelijk namens u hebben georganiseerd.

UW RECHT OM DEFECTE GOEDEREN BINNEN DERTIG DAGEN NA ONTVANGST TE RETOURNEREN

Mochten er goederen defect zijn, dan willen wij graag de mogelijkheid hebben om dit recht te zetten. Neem dan contact met ons op, zodat wij ons uiterste best kunnen doen.

U heeft het recht om defecte goederen binnen dertig dagen na ontvangst te retourneren. Als u dit wenst, laat het ons dan weten, dan regelen wij dat de goederen worden opgehaald, of in het geval van kleinere artikelen kunt u vragen deze naar ons op te sturen. . Zodra we de goederen hebben ontvangen, zullen we de kosten van de goederen, inclusief de bezorgkosten en de kosten van het retourneren van de goederen, vrolijk terugbetalen.

TERUGBETALINGEN

Wanneer we een terugbetaling uitvoeren, zal dit doorgaans op dezelfde manier gebeuren als bij de oorspronkelijke betaling. Bijvoorbeeld creditcard, bankoverschrijving.

ALS U NA DERTIG DAGEN NA ONTVANGST EEN FOUT ONTDEKT

 Uw goederen vallen onder onze garantie tegen fabricage- en fabricagefouten, inclusief eventuele aanzienlijke materiaalfouten. Wij zullen met u samenwerken om de fout te verhelpen en hopelijk bent u snel weer klaar om te swingen!

NALEVING

Uw hierboven beschreven rechten zijn zoals vastgelegd in de Consumer Rights Act 2015.