Wij doen waar we van houden

Bij Bradley Smoker zijn we er trots op dat we de zuiverste rook en rokers van de hoogste kwaliteit leveren om langzaam te roken, wat je maar kunt bedenken. We zijn niet de eerste en we zullen ook niet de laatste zijn, maar we zijn zeker de beste. Onze smokers zijn ontworpen om u het lekkerste eten te bieden, zonder constante controle.

 • Ons verhaal gaat als volgt: een meestervoedselroker wist niets van het vangen van zalm en vroeg ons om advies. Als hij wilde leren hoe hij vis moest vangen, vertelden we hem dat hij ons moest leren hoe we zalm moesten roken. Vervolgens deelden we de hoofdregel van het vissen: vis niet waar geen vis is. In ruil daarvoor zei hij dat je de rook moet beheersen, heel simpel.

 • Met dit principe van het roken van voedsel stevig verankerd, wilden we een voedselroker maken die precies dat deed: schone, continue rook produceerde zonder de noodzaak van constante aandacht. Er ontstond fantastische rook, en het eten dat daaruit voortkwam was ronduit uitstekend. Lokale chef-koks waren de eersten die de Bradley Smoker in handen kregen, en nu brengen we hem naar iedereen.

Ik had vlees 'gerookt' op mijn bbq, maar wilde een echte roker. Bradley Smokers zijn zelfs eenvoudiger dan ik dacht. Stel het in en vergeet het.

 • merk

  Als merk biedt Bradley ongeëvenaarde kwaliteit, eenvoud en consistentie. We bestaan al een tijdje, maar brengen nog steeds de nieuwste technologie met de beste smaak. We houden van wat we doen en doen waar we van houden.

 • Missie visie

  Bradley's missie is altijd geweest om u een roker te bieden die het beste gerookte voedsel aan uw tafel bezorgt. Sinds de jaren '70 hebben we ons ingezet om iedereen de best mogelijke rooksmaken, een ruime keuze aan producten en het gemak van automatische voedingsbisquetten te bieden. Onze visie is om het bedrijf te zijn waar iedereen naartoe gaat als roker, en waar mensen de heerlijke smaak van gerookt voedsel kunnen ontdekken zonder het werk te hoeven doen dat een normale roker doet.

 • Est.

  1986

  40 jaar. van ervaring

  Vanaf de eerste dag tot alles wat nog gaat komen, zijn we altijd bezig met het verbeteren van wat we doen.

 • Over

  1,5M

  Rokers verkocht

  Van rokers die van het buitenleven houden tot thuiskoks, er is een roker voor iedereen.

 • Precies

  16

  Heerlijke smaken

  Van esdoorn- tot Caribische mixbisquetten, er is zoveel keuze.

gemeenschap

Er gaat niets boven mensen samenbrengen tijdens een heerlijke gerookte maaltijd. Open de koelers en zet de drankjes klaar, deel enkele verhalen en sluit je aan bij de Bradley Smoker Community. Je zult een geweldige plek vinden om je ervaringen, recepten, trucs en hopelijk enkele tips te delen om je rookspel naar een hoger niveau te tillen.