Vegetable Grilling Guide

Groente Grillen Gids

Posted on: January 10, 2023



Hoewel je Bradley BBQ -grill nog steeds heet is, kun je net zo goed je groenten voorbereiden voor grillen, waardoor ze beter smaken dan je ooit voor mogelijk had gehouden! Een van de beste metgezellen van gegrild vlees is een verse zomergroente.

Terwijl je Bradley Barbecue de grill nog heet is, kun je net zo goed je groenten voorbereiden om te grillen, zodat ze beter smaken dan je ooit voor mogelijk had gehouden! Een van de beste begeleiders van gegrild vlees is een frisse zomergroente.

Wij laten u zien hoe u hartige zomergroenten kunt grillen waar al uw gasten van kunnen genieten. Elke groente heeft zijn eigen grillmethode, maar als je deze suggesties doorleest, zie je een patroon dat ze allemaal met elkaar verbindt!

Bradley Smoker Groentengrillgids

Het doel is om de groenten in stukjes van 3/4 "tot 1" dik te snijden, zodat ze snel en gelijkmatig gaar kunnen worden. In de onderstaande secties leggen we uit hoe je elke groente snijdt. Voor kleine groenten kunt u een grillmandje proberen, zodat ze niet door de grillroosters vallen.

In een notendop: Geen enkele zichzelf respecterende chef-kok in de achtertuin zou droge groenten serveren! Om dit te voorkomen, raden we aan ze eerst 30 minuten in koud water te laten weken, zodat ze niet uitdrogen op de grill. Dep het vervolgens droog en volg de onderstaande suggesties.

Scroll om de groente te vinden die je zoekt of klik op een link hieronder:

Artisjokken

Voorbereiding: Snijd het midden in de lengte door, druk aan om de bladeren te verspreiden, bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met koosjer zout.

Grillmethode: 15 minuten aan elke kant, tot de bodem gaar is

Tip: Stoom eerst in een mand om het proces te versnellen.

Asperges

Voorbereiding: Knip de uiteinden af, bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met koosjer zout.

Grillmethode: Draai elke minuut. Verwijder wanneer lichtbruin.

Tip: Voeg sesamolie toe aan olijfolie tijdens het strijken.

Paprika

Voorbereiding: Snij door het midden, van boven naar beneden. Verwijder stengels, zaden, membraan. Bestrijk met olijfolie.

Grillmethode: Grill 2-3 minuten aan elke kant

Tip: Voeg een mengsel van geitenkaas en citroenpeperkruiden toe aan elke paprika als ze op het punt staan van de grill te komen.

Kool

Voorbereiding: Snij in ca. 8 partjes, verwijder de kern, doe ze in aluminiumfolie en breng op smaak met knoflookpoeder, koosjer zout en versgemalen zwarte peper.

Grillmethode: Grill in afgesloten folie gedurende 30 minuten of tot ze gaar zijn.

Tip: Gebruik kruidenzout in plaats van koosjer zout voor meer smaak.

Chilipepers

Voorbereiding: Bestrijk met olijfolie.

Grillmethode: Grill geheel 2-3 minuten aan elke kant

Tip: Voor minder kick verwijdert u de stengels en snijdt u de zaden eruit

Maïskolf

Voorbereiding: Trek de schil voorzichtig terug om de zijde te verwijderen. Bestrijk de maïs met boter en vouw de kafjes terug zoals ze ze vastbonden, of de uiteinden draaiden.

Grillmethode: Grill 5-7 minuten, draai om aanbranden te voorkomen.

Tip: Week de maïskolven een uur in koud water voordat u ze op de grill legt voor meer vocht.

Aubergine

Voorbereiding: In de lengte doorsnijden, bestrijken met olijfolie.

Grillmethode: Grill 3-4 minuten per kant.

Tip: Serveer met platbrood, Kalamata-olijven en fetakaas!

Knoflook

Voorbereiding: Verwijder het worteluiteinde, bestrijk het met olijfolie en leg het op de grill met de gesneden kant naar beneden.

Grillmethode: Grill geheel 10 minuten of tot ze goudbruin zijn

Tip: In blokjes snijden of geheel serveren bij gegrilde biefstuk.

Paddestoelen

Voorbereiding: Goed schoonmaken en bestrijken met olijfolie

Grillmethode: Grill heel 5-8 minuten, afhankelijk van de grootte

Tip: Gebruik grote Portobello-doppen voor meer smaak en snijd ze na het grillen.

Uien

Voorbereiding: Verwijder de huid, snijd horizontaal 1/2″ dik. Bestrijk met olijfolie.

Grillmethode: Grill 3-4 minuten.

Tip: Voor een heerlijk sappige ui wikkelt u de hele ui in aluminiumfolie met een bouillonblokje en 2 eetlepels boter of margarine in het midden.

Aardappelen

Voorbereiding: Snijd ze doormidden of in vieren, afhankelijk van de grootte, bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met koosjer zout en versgemalen zwarte peper.

Grillmethode: Grill tot ze bruin zijn

Tip: Bestrooi met een mengsel van knoflookpoeder, uienpoeder, paprika, gedroogde rozemarijn en gedroogde tijm voor een uitstekende gekruide smaak.

Tomaten

Voorbereiding: Snijd het fruit (ja ik weet het) doormidden van boven naar beneden. Bestrijk ze met olijfolie en leg ze op de grill met de gesneden kant naar beneden.

Grillmethode: Grill 4 minuten

Tip: Strooi er Parmezaanse kaas over voordat u gaat grillen.

Courgette & Pompoen

Voorbereiding: Snij in de lengte in helften of partjes van 1/2″. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met koosjer zout.

Grillmethode: Grill 3-4 minuten aan elke kant.

Tip: Besprenkel voor het serveren licht balsamicoazijn over de courgette.

Samengevat

Groenten grillen is eenvoudig en vormt een aanvulling op ander gegrild voedsel.

Ter herinnering: het is altijd goed om groenten met olijfolie te bestrijken om te voorkomen dat ze blijven plakken, en om ze lichtjes met koosjer zout te bestrooien. Dit is een goede vuistregel die op bijna alle groenten kan worden toegepast. Voeg voor meer smaak verse specerijen en kruiden naar keuze toe. We horen graag eventuele aanvullende suggesties van onze getalenteerde lezers! Deel alstublieft uw mening en persoonlijke suggesties als u die heeft!

Bradley-roker is een wereldwijd bedrijf voor het roken van voedsel dat gespecialiseerd is in producten voor het roken van voedsel, Bisquetten en recepten. Bovenstaande afbeeldingen zijn niet van ons.