Bradley Smoker Safety Tips

Bradley -roker Veiligheidstips

Posted on: January 10, 2023Het gebruik van een Bradley -roker moet een veilige ervaring zijn. Er zijn bepaalde dingen die u moet doen om uw roker in topvorm te laten werken. Let goed op en u kunt nog lang genieten van uw Bradley -roker.

Het gebruik van een Bradley Smoker moet een veilige ervaring zijn. Er zijn bepaalde dingen die u moet doen om ervoor te zorgen dat uw roker in topvorm blijft werken. Let goed op en u zult lang plezier hebben van uw Bradley smoker.

Basisveiligheidstips

Allereerst: lees alle instructies en altijd uGebruik handgrepen of knoppen voor hete oppervlakken. Ter bescherming tegen elektrische schokken mag u de snoeren niet in vloeistoffen leggen en ze niet gebruiken als ze gerafeld zijn. Plaats ze bovendien niet te dicht bij iets dat te heet is en haal de stekker uit het stopcontact als ze niet in gebruik zijn.

Houd er rekening mee dat de fabrikant t niet aanbeveeltHet gebruik van hulpstukken, aangezien deze niet voor de machine zijn ontworpen, en letsel kunnen veroorzaken. Hoewel ikAls een verlengsnoer nodig is, moet het snoer een goedgekeurd 3-polig (geaard) snoer voor zwaar gebruik zijn, niet langer dan 1,80 meter lang. Door lange verlengsnoeren kan stroomverlies optreden, wat invloed heeft op de maximaal haalbare temperatuur met uw roker.

Alleen voor huishoudelijk gebruik

Met andere woorden: gebruik het niet te veel bij het koken voor een bedrijf! Wees bovendien voorzichtig als u in of rond de roker reikt. Het wordt ook aanbevolen om een brandblusser in de buurt van de roker te hebben.

Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het verplaatsen van een apparaat dat hete olie of hete vloeistoffen in het algemeen bevat. Als je kunt, verplaats hem dan als het koel is. En het belangrijkste:

Gebruik geen andere houtsoort dan Bradley Flavour Bisquettes®.

Bij gebruik van de Bradley-roker

Alleen voor gebruik buitenshuis!

Werk daarom niet in een afgesloten ruimte en do Laat het niet onbeheerd achter of in de buurt van dingen die vlam kunnen vatten.

Je zou niet Sluit de smoker aan totdat deze volledig in elkaar zit. Ook do Dek de roosters of lekbak niet af met aluminiumfolie en sluit deze ook niet af. Dit kan ernstige schade aan uw roker veroorzaken.

Verplaats de roker niet tijdens gebruik en doe dat ook niet een temperatuur van 320°F overschrijden. Het gebruik van ovenwanten of handschoenen worden aanbevolen om de handen tegen brandwonden te beschermen. Vermijd bovendien losse kleding dragen of het haar los laten hangen tijdens het koken.

Niet gebruiken tijdens een elektrische storm en winderige omstandigheden

Gebruik bovendien uitsluitend een goedgekeurd geaard stopcontact en gebruik dat niet  zorg ervoor dat regenwater op elk moment in contact kan komen met de roker. Dompel ook niet onder in water. Als het regent of in het water valt, niet gebruiken. Schakel de stroom uit om veilig de stekker uit het stopcontact te halen als dit gebeurt.

Niet gebruiken in de buurt van benzine of andere brandbare vloeistoffen of gassen, of waar brandbare dampen aanwezig kunnen zijn. Bovendien, blzplaats het op een plek waar kinderen en huisdieren geen toegang hebben.

Leeg de lekbak elke 2 tot 3 uur van de verbrande houtbisquetten en vul deze opnieuw met vers water. Tenslotte, do gebruik geen verpakkingsdoos of andere papieren producten om de roker te bedekken.

Na elk gebruik

Koppel de roker los en pkantgedoofde Bradley-smaakbisquetten® op veilige afstand van alle structuren en brandbare materialen.

Bewaar de roker op een droge, overdekte plaats, buiten bereik van kinderen en cLeun eventueel vet eruit. Ophoping van vet kan brand veroorzaken. Zorg ervoor dat u een brandblusser in de buurt houdt.

Dat is de basis van het gebruik van deze roker. Sommige zijn gezond verstand, andere zijn geweldige herinneringen aan wat u moet doen om veilig te zijn. Gebruik altijd uw gezond verstand in situaties die hierboven niet zijn vermeld!