Level Up Your BBQ Season with the World-Class Bradley Smoker P10

Leg je BBQ-seizoen op met de wereldklasse Bradley Smoker P10

Posted on: October 04, 2023Neem het BBQ-seizoen een inkeping met de Bradley Smoker P10 van wereldklasse door authentieke gerookte recepten te maken in uw eigen achtertuin.

Breng het barbecueseizoen naar een hoger niveau met de Bradley Smoker P10 van wereldklasse door authentieke gerookte recepten te maken in uw eigen achtertuin.

De Bradley Smoker P10 van wereldklasse laadt volledig automatisch uw Bisquetten® en rookt vervolgens maximaal 10 uur. Volledig geïsoleerd en digitaal, jij kiest zelf het tijdstip, de temperatuur en de hoeveelheid rook.

U krijgt consistente, heerlijk gerookte resultaten. Elke keer.

Of u nu een professionele chef-kok bent of een weekendvechter die gewoon van entertainment houdt, u zult dol zijn op deze geheel nieuwe Bradley-roker met grote capaciteit. Met zijn strakke ontwerp en geavanceerde functies legt deze slechte jongen van wereldklasse de lat hoger als het gaat om heet roken.

De P10 is de enige roker die u ooit nodig zult hebben

De Bradley 4 Rack 1000W P10 Smoker is perfect voor professionele koks of liefhebbers van eten die het roken van warm eten onder de knie willen krijgen in een Bradley-roker met grote capaciteit.

Geen oppas, geen gedoe, geen zorgen.

De Professionele P10 elektrische Bradley Smoker is een strakke en eigentijdse manier om je eten langzaam te koken en tot in de perfectie te roken. Deze elektrische roker wordt geleverd met een ingebouwde rookgenerator die automatisch bisquetten in de trechter laadt. Dit is om ervoor te zorgen dat de temperatuur tijdens het koken niet schommelt.

Deze roker kan niet eenvoudiger in gebruik zijn!

Stel hem eenvoudig in op de gewenste temperatuur en tijd en dan kunt u achterover leunen en genieten van uw dag. Laat de professionele P10 uw eten tot 10 uur achter elkaar koken zonder dat u hout hoeft bij te vullen.

Deze roker beschikt over 4 verchroomde rekken, maar biedt ruimte voor 5 in de enorme oven met een inhoud van 76 liter. Deze roker kan worden bediend met behulp van het programmeerbare digitale display om de rooktijd, oventijd en kooktemperaturen in te stellen.

Met de p10 kunt u tot 50 verschillende verrukkelijke recepten maken of downloaden naar een USB-stick, die de roker vervolgens kan lezen. Deze informatie omvat kooktijden en temperaturen die in de oven kunnen worden geprogrammeerd om automatisch het gewenste gerecht te bereiden.

De voordelen van het gebruik van de P10

De P10 is voorzien van 4 grote rekken, verwarmingselementen van 1000 W, de mogelijkheid om tot 10 uur te roken zonder bijvullen, isolatie en een professioneel ontwerp van 76L roestvrijstalen behuizing.

De kenmerken van Bradley's eerste hete roker:

 • Een elektrische voedselroker met grote capaciteit
 • Programmeerbare digitale bedieningselementen
 • Inclusief 4x verchroomde rekken, ruimte voor 5 rekken
 • Kookoppervlak: 76 liter
 • Kooktemperaturen: 30 ºC – 160 ºC / 86 ºC – 320 ºC
 • Ingebouwde rookgenerator
 • Kan tot 10 uur roken zonder bijvullen van hout
 • 2 ingebouwde voedselsondes, voor een perfecte gaarheid
 • Roestvrijstalen interieur met racksteunen
 • Creëer of download maximaal 50 recepten naar een USB
 • Vier verstelbare voeten voor extra stabiliteit
 • Lekbak inbegrepen
 • 12 maanden garantie

De perfecte interne bedrijfstemperatuur van de P10-roker varieert van 30 ºC – 160 ºC, wat wordt omgezet in 86 ºC – 320 ºC. En verbeterde temperatuurnauwkeurigheid dankzij extra PID (proportioneel-integraal-afgeleide) geregelde verwarming.

Waarom Bradley-rokers de zuiverste rook leveren


De smaak van gerookt voedsel wordt bereikt door alleen het beste zaagsel van verschillende houtsoorten te gebruiken. Onze pure houtbisquetten voldoen elke keer aan exact dezelfde normen. Brandt voor de perfecte tijd, zodat het niet de harde smaak van as overbrengt!

Elke Bisquette wordt met water gedoofd als hij klaar is met zijn werk, dit proces zorgt ervoor dat je het best mogelijke gerookte voedsel krijgt.

Ten slotte

Wanneer je een Bradley gebruikt, proef je niet alleen het verschil, maar zie je het ook.

Koop de Bradley Roker P10 vandaag nog om met uw gezin te genieten van de rookervaring in de achtertuin.

Bezoek onze website vandaag op bradleysmoker.co.uk voor meer informatie over de P10.

Wat Pro P10-bezitters van hun roker vinden: