Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Waarom u moet gebruiken Bradley Bisquettes Om Voedsel Te Roken

Posted on: January 13, 2023Het selecteren van het ideale hout om te gebruiken wanneer het roken van voedsel in een roker kan een daunting proces.

Het selecteren van het ideale hout om te gebruiken bij het roken van voedsel in een roker kan een lastig proces zijn.

Waarom Bradley-bisquetten

Bradley-bisquetten zijn een uitzonderlijke manier om een heerlijke rooksmaak toe te voegen aan uw eten in een Bradley-roker. Ze zijn gemaakt van natuurlijk hardhout of fruithout zonder toevoeging van schadelijke additieven of andere chemicaliën. Hierdoor produceren ze schonere rook die een natuurlijke rooksmaak aan uw eten afgeeft. De Bradley-bisquetten zijn ook verkrijgbaar in vele smaken, afhankelijk van het gebruikte hout.

Waarom Bradley-bisquetten op uw roker gebruiken? Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom klanten dol zijn op onze bisquetten, omdat ze elke keer weer de perfecte rook produceren.

 • Het produceert schone rook zonder schadelijke componenten, omdat er tijdens de productieprocessen geen chemische stoffen worden toegevoegd.
 • Ze branden langere tijd, waardoor ze goedkoper zijn omdat je tijdens je rooksessie minder bisquetten nodig hebt. Eén bisquette brandt ongeveer 20 minuten. Bovendien zorgt het voor consistent roken tijdens het gehele rookproces. Omdat de brandtijd constant is, is het eenvoudig om de temperatuur onder controle te houden.
 • De bisquetten zijn verkrijgbaar in tientallen smaken, afhankelijk van het gebruikte hout. Je kunt genieten van een verscheidenheid aan smaken om te experimenteren met het roken van vlees.
 • Bradley-bisquetten zijn samengeperst in compacte formaten die stapelbaar zijn. Ze hebben niet veel opslagruimte nodig en zijn gemakkelijk te vervoeren. Je kunt alle bisquetten kopen die je nodig hebt voor een flinke rookbui, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de ruimte.

De prijs van Bradley-bisquetten

Deze bisquetten zijn verkrijgbaar in een breed prijsbereik, afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Deze factoren zijn onder meer het aantal bisquetten in de verpakking, de houtsoort waaruit ze zijn samengesteld en het smaakprofiel van de bisquetten.

Over het algemeen zijn Bradley-bisquetten goedkoper dan veel houtsoorten die voor het roken worden gebruikt. Bovendien zijn ze kosteneffectief omdat ze een langere brandtijd hebben. Voor een uurtje roken heb je bijvoorbeeld maar drie bisquetten nodig. Dat zou minder dan $ 1,40 per uur zijn als je koopt bij bradleysmoker.com.

De verschillende houtsoorten voor het roken van voedsel

Rookhout is normaal gesproken in vele maten en vormen te vinden. Hier zijn enkele van de andere typen en hun voor- en nadelen:

 • Logboeken: Ze worden voornamelijk gebruikt op een stokbrander. In dit scenario moet u het houtblok verbranden tot sintels voordat u met het rookproces begint. Je zult een hogere temperatuur moeten bereiken om de juiste hoeveelheid rook te produceren en die temperatuur gedurende een lange periode te behouden. Het is erg moeilijk om logs te gebruiken voor het roken en consistente resultaten te krijgen.
 • Brokken- Een andere houtsoort die voor het roken wordt gebruikt, zijn houtbrokken. Ze zijn ruw, ongeveer zo groot als je vuist, en branden redelijk goed. Brokken zijn gemakkelijker te beheren dan houtblokken, maar het kan nog steeds moeilijk zijn om gedurende een lange periode de juiste hoeveelheid warmte en rook vast te houden.
 • Chips-Ze zijn kleiner van formaat dan brokken (ongeveer de grootte van een munt). Deze stukken hout zijn gemakkelijk te vinden en verbranden snel. Houtsnippers kunnen goed werken voor korte rookbeurten, maar zijn niet uniform genoeg qua dichtheid en vorm om je gedurende een lange periode een consistente hitte en rook te geven.
 • Pellets-Houtpellets worden gemaakt van hardhoutzaagsel dat samengeperst wordt om ze compact te maken. Ze hebben een cilindrische vorm en zijn soms verkrijgbaar in verschillende smaken.

Bradley Bisquetten VS. Pellets

Bradley-bisquetten zijn speciaal ontworpen om te werken bij Bradley-rokers. Pellets zijn ook heel gebruikelijk op de markt. Onze bisquetten hebben enkele overeenkomsten met pellets en enkele significante verschillen.

Overeenkomsten

Bisquetten en pellets gebruiken vergelijkbare energiebronnen die worden gebruikt bij het roken van voedsel.

Hieronder staan enkele van hun overeenkomsten:

 • Gecomprimeerd hout: Zowel bisquetten als pellets worden gecomprimeerd om ruimte te besparen. Onze bisquetten zijn echter speciaal ontworpen om elke keer een constante hoeveelheid rook te verbranden en af te geven.
 • Volledig natuurlijk: Zowel bisquetten als sommige pellets zijn gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare producten die schone rook produceren. Dit zorgt voor de rokerige smaak waar je van geniet zonder schadelijke chemicaliën

Verschillen

 • Consistentie: Bradley-bisquetten zijn speciaal ontworpen om u elke keer de juiste hoeveelheid warmte en rook te geven. Dit detailniveau is de reden waarom chef-koks van wereldklasse en luxe hotels onze bisquetten gebruiken.
 • Smaak: Pellets en andere brandstofbronnen verbranden tot as. Deze as laat een vieze smaak achter in je gerookte vlees. Onze bisquetten zijn zo ontworpen dat ze doven voordat ze tot as verbranden, zodat je elke keer weer een zuivere rooksmaak krijgt.
 • Vereist minder ruimte: Zowel Bradley-bisquetten als pellets hebben minder ruimte nodig om te worden getransporteerd en opgeslagen. Ze zijn handiger op te bergen voor talloze rooksessies zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Pelletrokers verbranden 1 tot 3 pond pellets per uur. Aan de andere kant kunt u met 3 pond bisquetten (een doos van 120 ct) uw roker 6 uur laten branden.

Laatste gedachten

Bradley-bisquetten geef elke keer heerlijk gerookt vlees. Ze zijn de ideale brandstofbron voor de Bradley-roker en kan ook bij andere rokers worden gebruikt.

Hier hebben we u laten zien hoe de bisquetten de juiste rooksmaak produceren, consistent en langdurig branden en niet in schadelijke as veranderen zoals andere brandstofbronnen.

Bekijk meer van onze Bradley-tips en -trucs op onze blog om te leren hoe u het roken van uw eten naar een hoger niveau van heerlijkheid kunt tillen.