Dit is een heerlijk recept voor de zomer! Geen introductie nodig, het is gewoon zo goed. Ga je gang en rook die eieren dit weekend!
Gerookte Armadillo-eieren
Ingrediënten
- 1 pond worstvlees (mild, pittig, ontbijt, honingknoflook, enz.)
- 5 jalapeno-pepers
- ½ baksteenroomkaas (4 oz)
- ¾ kopje geraspte cheddarkaas
Instructies
- Start de roker en zorg ervoor dat deze op 250 F komt. Hoewel je hiervoor veel verschillende houtsoorten kunt gebruiken, geven hickory, pecannoot of appel de beste resultaten.
- Om de paprika's klaar te maken, snijdt u de bovenkant en het hart af om de zaden en het membraan te verwijderen. Meng ondertussen de roomkaas en de geraspte cheddar door elkaar. Vul nu de paprika's met klokhuis met de vulling.
- Wikkel een deel van de worst om de paprika en zorg ervoor dat niets van de peper zichtbaar is. Rol het vervolgens zo op dat het de vorm van een ei heeft.
Als u klaar bent, plaatst u ze op een rookrek en in de roker.
Het duurt ongeveer 2 uur, waarbij de temperatuur van het worstvlees 160 F is. Als je merkt dat kaas uit de eieren begint te borrelen, is het waarschijnlijk klaar.
Serveer en geniet!
Door Steve Cylka