Smoking & BBQ for July 4th!

Roken en BBQ voor 4e juli!

Posted on: January 12, 2023Amerikanen hebben meestal geen reden nodig om te barbecueën, maar als het nodig was, is juli 4th waarschijnlijk een goede reden als elke andere!

Amerikanen hebben meestal geen reden nodig om te barbecueën, maar als het nodig was, is 4 juli waarschijnlijk een net zo goede reden als welke andere reden dan ook!

In achtertuinen en campings in de hele VS vieren mensen hun onafhankelijkheid en bij de meeste van die festiviteiten zal barbecueën daar een groot deel van uitmaken. Grillen, roken, eten, drinken, vuurwerk en gewoon een geweldige tijd hebben, maken allemaal deel uit van de meeste 4 juli-evenementen.

Koken voor een menigte? Bradley Smoker kan er voor zorgen

Als u op Onafhankelijkheidsdag een feest organiseert, overweeg dan om de Bradley Smoker te gebruiken. Bradley is een geweldige manier om het eten te roken en het kan voor een menigte koken. Of het nu gaat om spareribs, borststuk, kip of zalm, de Bradley Smoker kan veel roken en doet dat gemakkelijk.

Een van de grote voordelen van het gebruik van de Bradley Smoker voor een grote barbecue is dat, zodra het eten is klaargemaakt en in de smoker is gegooid, het daar kan worden achtergelaten en Bradley voor de rest zorgt. Je kunt met je vrienden op het terras gaan zitten, wetende dat het eten kookt en alles onder controle is!

Ideeën om uw evenement op 4 juli onvergetelijk te maken

Op zoek naar een voorgerecht? Probeer deze Hartige Gevulde Gehaktballetjes. Dit zijn rokerige hapklare verrukkingen! Hoewel bijna elke gerookte gehaktbal geweldig is, zijn deze gevuld met kleverige cheddarkaas. Je gasten zullen er dol op zijn en ze zijn perfect om iedereen vast te houden totdat de hoofdmaaltijd klaar is.

Hele gerookte kip

Er zijn zoveel opties als hoofdvlees voor je BBQ op 4 juli. Kip is een geweldige optie en de Bradley Smoker doet uitstekend werk bij het roken van kip. Of je nu een roker met 4 racks of 6 racks hebt, je kunt een aantal hele kippen tegelijk roken, een ideale manier om een menigte te voeden!

Wat is er beter dan varkensribbetjes?

St. Louis gesneden varkensribbetjes

Ooooohhh ribben! Varkensribben zijn misschien wel het meest voorkomende item dat wordt geserveerd op barbecues in het hele land. Afhankelijk van uw regio zijn er veel verschillende manieren om ribben te bereiden en te koken.

Memphis, Kansas City, St. Louis, de Carolinas en anderen hebben allemaal verschillende methoden om ribben te roken. En eerlijk gezegd zijn ze allemaal geweldig! Het is absoluut een goed idee om ribben toe te voegen aan je BBQ-menu op 4 juli.

Heb je hier ooit aan gedacht?

Gerookte maïskolven

Maïskolven zijn een onmisbaar onderdeel van elke zomerbarbecue. Dit recept geeft een mooie draai aan maïs en is een geweldige optie als je een rek vrij hebt in de Bradley. Het omwikkelen van de maïskolf met spek zorgt voor een heerlijke smaak en zal zeker het enige zijn waar iedereen bij de BBQ het achteraf over zal hebben. Ja, zo lekker is het!

Jim Beam rookte zwarte bonen

Gebakken bonen zijn een veelgebruikt bijgerecht voor elke barbecue en 4 juli is daarop geen uitzondering. Hier is een unieke kijk op gebakken bonen. In plaats van marinebonen te gebruiken, vraagt dit recept om zwarte bonen. Er zit ook wat maïs in, en voor wat diepte van de smaak is er wat Jim Beam-bourbon. Ja, ik zei dat er Jim Beam in dit recept zit!

Dit zijn slechts een handvol ideeën voor uw barbecue op 4 juli. Er staan er nog veel meer op de website, dus kijk gerust eens rond om wat rookideeën te vinden die je feest zeker onvergetelijk zullen maken.

Fijne onafhankelijkheid allemaal!!