Tips For Grilling Kabobs

Tips voor het grillen Kabobs

Posted on: January 10, 2023Koppel tekst aan een afbeelding om de nadruk te leggen op het door u gekozen product, collectie of blogpost. Voeg details toe over beschikbaarheid, stijl of geef zelfs een recensie.

Niets doet je watertanden zoals de heerlijke aroma's die afkomstig zijn van zinderende Shish Kabobs. De combinatie van gekruid vlees en groenten op een hete grill zorgt ervoor dat iedereen naar de bar wil kruipen.

Of u uw spiesjes nu belegt met rundvlees, gevogelte, zeevruchten, wild of gewoon producten: Shish Kabobs kunnen in slechts een paar stappen met succes worden bereid.

Wij hier bij Bradley-roker zijn grote fans van Kabobs en willen je graag helpen om van deze heerlijk smakende kookmethode een nieuw geheim wapen in je barbecuearsenaal te maken.

Grilltips voor Shish Kabobs

 1. Spiesjes

  Het is niet nodig om een luxe set spiesjes te kopen. Het eten zal het woord doen. Je kunt alles gebruiken, van platte houten stokken tot metalen manden. De minst dure optie zijn de lange, ronde spiesen van hout. Het beste hieraan is dat je ze weggooit als je klaar bent. Wij Het is raadzaam om houten spiesen 30 minuten te laten weken voordat u ze in de pan legt en grilt.
 2. Groenten

  Koop verse ingrediënten in de supermarkt of op een lokale boerenmarkt. Zomerpompoen en Courgette zijn toevallig in het seizoen en zijn heerlijk op spiesjes. Andere groenten om te overwegen zijn witte uien, champignons, paprika en tomaten. Bepaalde soorten fruit, zoals appel en ananas, kunnen je Kabobs naar een nieuw niveau tillen.
 3. Rundvlees

  Kies stukken rundvlees die traditioneel goed geschikt zijn om te grillen: steakvlees. Gebruik een scherp mes om ze gelijkmatig in blokjes te snijden, zodat ze gelijkmatig gaar worden. Dit geldt voor al het vlees, vooral kip en varkensvlees.
 4. Marineren

  Kies een of twee vleessoorten om te marineren in zoetzuur, citroenknoflook of je favoriete barbecuesaus voor extra smaak. Terwijl sommigen de hele spies bedruipen, kan dit ertoe leiden dat de verschillende voedingsmiddelen te veel op elkaar lijken. Shish Kabobs geven je de unieke mogelijkheid om een verscheidenheid aan gerechten te serveren. Hoe meer u kunt doen om de smaak van elk voedingsmiddel te accentueren, hoe rijker en smakelijker uw Kabob! Is dit tenslotte niet waar het bij Shish Kabobs om draait?
 5. Bezig met laden

  Wissel bij het laden van uw spiesjes groenten en vlees af, zodat de smaken elkaar aanvullen. Zorg ervoor dat u tussen elk stuk een kleine opening laat, zodat het voedsel gelijkmatig kan koken.
 6. Koken

  Kook Shish Kabobs op middelhoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten. Draai de spiesen elke 2,5 minuten met een tang, zodat alle vier de zijden met de voorkant naar beneden gaar worden. Misschien wilt u bepaalde voedingsmiddelen, zoals tomaten, aan één spiesje binden om te voorkomen dat ze te gaar worden.

Als de spiesjes klaar zijn, serveer ze dan onmiddellijk met aardappelpuree, groene salade en vers fruit!

We hopen dat deze ideeën je zullen helpen om nog lekkerdere Kabobs te maken. Heeft u speciale technieken of suggesties die u wilt delen? Laat het ons weten in de reacties!

CC-afbeelding met dank aan Glen Edelson op Flickr