How to Make Smoked Seasoning 

Hoe je gerookt kunt maken Kruiden



Geniet van de rokerige smaken van dit verleidelijke recept. Met een hoofd knoflook, kruidige jalapeños, hartige paddestoelen en aromatische uien, zorgvuldig gerookt tot in de perfectie, biedt dit gerecht een heerlijke balans tussen warmte en aardigheid.

Ingredients

Perkamentpapier of een siliconenmatje

1 Knoflook

2 Jalapeños

16 Paddestoelen

1 ui

¼ kopje koosjer zout

1 eetl zwarte peper

Preparation

Trek kookhandschoenen aan, want je hebt te maken met pittige jalapenos.

Snijd je champignons, ui, knoflook en jalapenos in fijne, kleinere stukjes.

Leg bakpapier op een rookrek en zorg ervoor dat het bakpapier de randen van het rooster niet bedekt. Dit is zodat de paddenstoelen, jalapenos, ui en knoflook goed kunnen roken.

Plaats de groenten op meerdere roosters en zorg ervoor dat je de groenten goed spreidt op het rooster, zorg ervoor dat er niet veel overlappingen zijn.

Plaats de rekken in de bovenste drie planken van uw Bradley P-10 smoker.

Plaats 4 bisquetten in uw roker en stel uw kooktijd in op 4 uur, en uw rooktijd op 40 minuten. Rook uw groenten op 65ºC (150ºC).

Haal je gedroogde kruiden tevoorschijn en maal deze in kleine stukjes. Doe de laatste smaakmakers in een bakje en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe