Smoked Garlic Scape Pesto

Gerookt Knoflook scape pesto



Knoflook scapes zijn de stengels van de knoflookplant en hebben een mildere smaak dan knoflook. Ze worden meestal gegrild of tot een pesto gemaakt. Dit recept combineert beide ideeën in een rokerige saus die kan worden gegooid met pasta, verspreid op broodjes, gebruikt als een pizzasaus of om een ​​soep te garneren. Probeer voor een andere variatie een ander type noten, zoals pijnboompitten of cashewnoten, in plaats van amandelen.

Ingredients

1 pond knoflookstengels

½ kopje amandelen

½ kopje Parmezaanse kaas, geraspt

1 kopje olijfolie

Sap en schil van 1 citroen

Zout peper

Preparation

Snijd de stengels in de lengte door.

Rook de scapes koud met Bradley Smoker Apple Bisquettes gedurende 2 uur (de scapes zullen iets vergeeld zijn).

Snijd de stengels in stukken van 1 inch.

Hak de amandelen in een keukenmachine in kleine stukjes.

Voeg de knoflookstengels, Parmezaanse kaas, ½ kopje olijfolie, citroensap en -schil toe en pureer.

Voeg langzaam de resterende olijfolie toe tot de gewenste consistentie is bereikt.

Breng op smaak met zout en peper.