Rook rijk Groentegravie Recept
Upgrade uw maaltijden met de onweerstaanbare smaak van gerookte rijke groentegravie. Dit hartige recept combineert rokerige groenten met een fluweelachtige textuur en voegt een heerlijke diepte van smaak toe aan elk gerecht.
Ingredients
Gereserveerde marinade van Boneless Cross Rib Roast of een andere naar keuze
375 ml runderbouillon
250 g verse champignons, in plakjes gesneden
250 g verse kleine uien, gepeld
2 middelgrote wortels, in blokjes gesneden
60 ml (4 eetlepels) bloem voor alle doeleinden
60 ml (4 el) zachte boter
Preparation
Kook de gereserveerde marinade en runderbouillon in een middelgrote pan.
Zet het vuur lager en laat 30 minuten sudderen.
Giet de ui, knoflook en kruiden af en gooi ze weg.
Doe de vloeistof terug in de pan. Voeg champignons, uien en wortels toe.
Laat sudderen tot de groenten gaar zijn.
Meng bloem en boter door elkaar. Roer de helft van het mengsel door de bouillon.
Roer, kook en voeg meer bloem/boter toe tot het mengsel dikker is en een gladde jus vormt