Smoked Apple Pie Recipe

Gerookt Appeltaart Recept



Zou je je dag niet met dessert beginnen als je wat in de keuken had hangen?

Ingredients

Taartkorst:

(Dit maakt één taartbodem)

1 kopjes bloem voor alle doeleinden

½ Cup verkorting

¼ Kopje koud water

1 theelepel witte azijn

    Appelvulling:

    5 Appels

    1 kopje suiker

    2 eetlepels bloem voor alle doeleinden

    1 theelepel kaneel

    1 theelepel vanille

    Gebruikt materiaal:

    P10 Bradley-rook

    Antiaanbakmatten

    Bradley opvouwbare tafel

      Bradley Smoker-instelling:

      Kooktijd: 95 minuten

      Temperatuur: 320ºF of 160°C

      Houten appel

      Rooktijd: 20 minuten (optioneel)

      Preparation

      Voeg in een kom 1 kopje bloem en ½ kopje bakvet toe en meng met een deegsnijder. Voeg vervolgens ¼ kopje koud water, 1 theelepel toe. azijn en meng tot de korst ontstaat. Zorg ervoor dat u niet te veel mixt.

      Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en vorm het tot een cirkelvorm.

      Doe het deeg in de taartvorm en snijd eventuele stukken af die te lang zijn of uit de pan steken.

      Schil elke appel met een dunschiller en snijd deze in kleine stukjes. Zorg ervoor dat je de kern en de zaden weglaat (die smaken niet zo lekker).

      Voeg in een mengkom de gesneden appels, 1 kopje suiker, 2 el. vier, 1 theelepel. kaneel, 1 theel. vanille en meng.

      Voeg de taartvulling toe aan de taartvorm en bedek met nog een taartbodem. Knijp de taartbodem helemaal rond de pan met een vork of met je vingers.

      Maak 4 spleten in het midden van de korst.

      Plaats het in de Bradley Smoker op 320°CºF (160°C) gedurende 1 uur en 35 minuten.

      Laat 30 minuten afkoelen voordat u het serveert, geniet ervan!