Gerookt Chocolade koekjes Recept
Chocoladechipkoekjes is een traditioneel recept en je hebt er zeker veel van gezien. Wat deze echter uniek maakt, is dat je de chocoladeschilfers ongeveer 40 minuten rookt. We gebruikten elzenhout en het werkte geweldig.
Ingredients
1 ½ kopje chocoladestukjes
1 kopje boter
¼ kopje witte suiker
1 kopje bruine suiker
2½ kopjes bloem - universeel
1 theelepel zuiveringszout
1 theelepel zout
1 theelepel vanille-extract
2 eieren
Bradley Smaakbisquetten - Els
Preparation
Rook de chocoladestukjes gedurende 30-45 minuten koud op een aluminium bakplaat (of langer, als je de rokerigheid wilt verhogen!) met Alder Flavour Bisquettes.
Verwarm uw oven voor op 375 ° F.
Meng boter, witte kristalsuiker en bruine suiker in een grote kom.
Voeg de eieren één voor één toe en meng goed na elk ei.
Roer het vanille-extract erdoor.
Meng de bloem, baking soda en zout door elkaar.
Klop geleidelijk het bloemmengsel erdoor.
Chocoladestukjes erdoor roeren.
Rol er balletjes van en druk ze gelijkmatig uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak gedurende 8-10 minuten, of tot ze lichtbruin zijn.
Laat 5 minuten afkoelen op de pan voordat u het naar een koelrek verplaatst.
Recept van: Lena Clayton