How to Make Smoked Tomato Appetizer

Hoe je gerookt kunt maken Tomatenvoorgerecht



In deze video rookt Joe wat tomaten en verandert ze in een zeer smakelijk gerookt tomatenvoorgerecht.

Ingredients

8 Tomaten

1 Kleine in blokjes gesneden ui

4 teentjes knoflook

Zout en peper

Tijm

Balsamico azijn

Extra vergine olijfolie

Preparation

Haal met een mes de kern uit de tomaten.

Nadat je de kern hebt verwijderd, snijd je elke tomaat in vieren en verwijder je de zaadjes uit de tomaten.

Leg je tomaten op een rooster en bestrooi ze met koosjer zout en peper.

Zodra uw tomaten in de roker zitten, zet u de temperatuur op 121ºC (250ºC), stelt u de kooktijd in op 1 uur en 30 minuten en de rooktijd op 1 uur. Voeg onderaan vier hickorybisquetten toe.

Terwijl de tomaten roken, giet je olie in een koekenpan en voeg je de in blokjes gesneden uien, knoflook en tijm toe.

Zodra de knoflook, uien en tijm een goudbruine kleur hebben gekregen, zet je de pan uit.

Nadat je tomaten zijn gerookt, haal je ze eruit en pureer je ze in een keukenmachine. Voeg balsamicoazijn toe als de tomaten gepureerd zijn.

Meng je gepureerde tomaten met de ui, knoflook en tijm in de koekenpan en voeg nog twee stukjes tijm toe.

Laat je tomaten-, knoflook-, ui- en tijmmengsel 30 minuten in de koekenpan sudderen.

Nadat de 30 minuten voorbij zijn, kun je genieten van je tomaten op een cracker of zo!

Recept van: Roken met Joe

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now