How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers
These smoked jalapeño poppers are the ideal appetizers for a game day!
Ingredients
12 middelgrote jalapeño's
8 Ons roomkaas - verzacht
1 kopje cheddarkaas
12 plakjes spek - doormidden gesneden
Kosjer zout en zwarte peper
Preparation
Verwarm uw roker voor op 82°C.
Snijd de jalapeños in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit met een kleine lepel.
Meng in een middelgrote kom de roomkaas, cheddarkaas en zout en peper naar smaak.
Vul elke jalapeñohelft met dit mengsel. Omwikkel elk stuk met een half plakje spek en zet het vast met een tandenstoker. Leg ze op een bakplaat.
Rookte de jalapeños gedurende 30 minuten. Voor dit recept kun je mesquitebisquetten gebruiken.
Haal ze uit de roker, je gaat het recept afmaken op de grill. Verwarm uw grill voor op 160°C (320°F). Kook de poppers tot het spek gaar is tot de gewenste gaarheid, nog ongeveer 30 minuten. Serveer ze warm.
Mesquite
Hout
Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.
Shop Now