Mexican Smoked Carrot and Corn Soup

Mexicaans gerookt Wortel en maïs SoepZomersoep? Absoluut! Lichter op de taille voor dat strandlichaam, gemakkelijker in de geest voor een moordenaar gemakkelijk recept! Welke kant op het strand?! Volg de man die de soep eet!

Ingredients

2 pond wortels - geschild en in duimgrote stukken gesneden

½ Rode ui - grote rondes

½ Witte ui - grote rondes

3 teentjes knoflook

1 maïskolf - gepeld

4 kopjes groentebouillon

1 eetl kurkuma

Zout en peper

1 Guajillo-peper - steel verwijderd

½ theelepel komijnpoeder

1 Chili met Adobosaus

1 theelepel oregano

½ kopje water

  Garneer:

   Geplette tortillachips

  Zure room

  Wortel plakjes

  Maïs

  Peterselie

  Witte ui

  Avocado

  Preparation

  Laad uw Bradley Smoker met Chili Komijn Bisquetten en verwarm voor op 270°CºF (132.2°C). Neem de eerste 5 ingrediënten en plaats ze klaar op een rooster. Zodra de Smoker op temperatuur is, plaatst u de rekken erin en rookt u 1 op 1½ uur, afhankelijk van het rookniveau dat je op de groenten wilt!

  Voeg in een pot al het andere toe behalve het ½ kopje water. Breng aan de kook. Zodra de groenten klaar zijn met roken, haal je ze uit de roker en voeg je ze samen met al het andere toe aan je pot. Laat sudderen tot de wortels zacht zijn (ongeveer 30 minuten). Haal van de kookplaat en laat afkoelen.

  Voeg alles toe aan een blender en blend maar. Als je een extra gladde soep wilt, zeef dan door een fijnmazige zeef en mix opnieuw. Je kunt een beetje water toevoegen als de soep te dik voor je is. Garneer met wat je maar wilt en serveer!

  Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond

  Chili Komijn
  Mengen

  Chili-cumminbisquetten voor Bradley Smoker

  Chili Komijn Bisquetten voegen een warme rooksmaak met een kleine kick toe aan uw eten. Past goed bij rundvlees, varkensvlees, gevogelte en groenten.

  Shop Now