Double Smoked Potato

Dubbel gerookt Aardappelen Recept



Dit recept met dubbele gerookte aardappelen is iets anders, vanwege de heerlijke rokerige smaakpaard die van roken wordt.

Het enige dat u hoeft te doen om dit recept te bereiden, is om 3 uur aardappelen te roken/koken met hickory -bisquettes. Vul ze en terug naar de roker voor nog eens 30 minuten, gewoon om de kaas te smelten.

Ingredients

4 Roodbruine aardappelen

2 eetlepels olijfolie

1 kopje geraspte Monterey Jack Cheddar (en wat extra voor de topping)

1-2 eetlepels jalapeños, zonder zaadjes en in blokjes gesneden

4 Oz. Roomkaas, zacht

3 eetlepels boter, zacht

3-4 Groene uien, in plakjes gesneden

6 plakjes spek, gebakken en verkruimeld

¼ kopje zware slagroom

2 theelepel knoflookpoeder

Zout peper

Bradley Smaakbisquetten – Hickory

Preparation

Verwarm de roker voor op 240 ° F met hickorybisquetten.

Aardappelen wassen en drogen.

Aardappelen inwrijven met olijfolie.

Rook gedurende 3 uur in een voorverwarmde roker of tot ze gaar zijn

Snijd de aardappelen doormidden.

Schep de binnenkant van de aardappelen uit de schil. Zorg ervoor dat je wat van het vruchtvlees achterlaat, zodat ze stevig genoeg zijn om de vulling vast te houden.

Pureer de aardappelen met de overige ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.

Vul de aardappelschillen met vulling en garneer met wat extra kaas.

Leg de aardappelen op een bakplaat en zet ze nog eens 30 minuten in de roker.

Recept van: Lena Clayton

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now