alt="boston beans"

Gerookt Boston -bonen Recept



Volg deze eenvoudige instructies om gerookte Boston -bonen te bereiden. Je gebruikt marinebonen, melasse, bruine suiker en andere kruiden om een ​​prachtige smaak te creëren.

Ingredients

½ Pond spek - in dunne plakjes gesneden

2 uien - in blokjes gesneden

1 Zoete paprika (rood, oranje, geel) - in blokjes gesneden

3 blikjes marinebonen, uitgelekt (of 3 kopjes droge bonen die een nacht zijn geweekt en vervolgens 1-2 uur hebben laten sudderen tot ze gaar zijn)

2½ Cups ketchup

¼ Kopje melasse

1 kopje bruine suiker

2 eetlepels Worcestershiresaus

1 theelepel zout

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel chilipoeder

½ theelepel mosterdpoeder

½ Theel zwarte peper

Preparation

Zet de Bradley Smoker op 250ºF, met hout naar keuze (ik gebruik hickory of mesquite voor deze bonen).

Kook het spek, de uien en de in blokjes gesneden paprika in een koekenpan, totdat de uien zacht beginnen te worden en een groot deel van het vet uit het spek is gekookt. Giet het grootste deel van het spekvet af, maar bewaar ongeveer 2-3 eetlepels.

Klop in een grote kom de ketchup, melasse, bruine suiker, worcestershiresaus en kruiden tot een geheel.

Roer het marinebonen-, spek- en uienmengsel en het gereserveerde spekvet door de saus, tot alles bedekt is met de saus.

Giet het mengsel in een ovenschaal en een wegwerpbare aluminium bakplaat.

Rook bonen gedurende 2-3 uur.

Door: Steve Cylka

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now