Smoked Brussel Sprouts Recipe

Gerookt Spruitjes



Geniet van de onweerstaanbare smaken van deze gerookte spruitjes die een perfecte mix van rokerigheid en tederheid zijn. Met een eenvoudige kruiden en een scheutje balsamico -glazuur, gegarneerd met romige lamkoperkaas, is elke hap een uitbarsting van hartig genot waardoor je meer verlangen.

Ingredients

10 spruitjes

2 eetlepels olijfolie

Kruiden

1 theelepel zeezout

1 theelepel vers gemalen peper

2 eetlepels balsamicoazijn

2 eetlepels boter

Creamline lamshakkaas

Gebruikt materiaal:

P10 Bradley-roker

Bradley opvouwbare tafel voor rokers

Bradley smoker-siliconenmatten met antiaanbaklaag

Bradley Smoker-gereedschap

Thermoworks tijdsticktrio

Thermoworks Thermapen One

Bradley Smoker-instellingen:

Hout: Bier

Temperatuur: 226ºF (107.8°C)

Rooktimer: 60 minuten

Timer: 120 minuten

Preparation

Stel de Bradley Smoker in op de hierboven genoemde instellingen.

Was en snijd de spruitjes doormidden of in vieren.

Voeg in een middelgrote kom de spruitjes, olijfolie, zout, peper, gesmolten boter toe en meng.

Plaats de gecoate spruitjes op het rookrek en plaats ze in de roker. Zet een timer op 70 minuten.

Rook de spruitjes tot ze gaar zijn (test met vork), kook indien nodig nog eens 10 minuten.

Zet de spruitjes een paar minuten opzij om af te koelen. Besprenkel elke Spruitje met het balsamicoglazuur, rasp kaas over de spruitjes en geniet ervan!


Recept van: MoodieFoodieTulsa

Bier
Hout

Bierbisquetten voor Bradley-rokers

Bierbisquetten voor gerookt voedsel met hop. Perfect voor rundvlees, kip, ribben of worst.

Shop Now