Smoked baba Ganoush recipe

Verwende papa ... gerookt Baba Ganoush Recept



Pampered Daddy of Baba Ganoush is een voorgerecht. Hoewel vergelijkbaar met Humus, bereid je het voor met behulp van gemalen gekookte aubergine, gekruid met olijfolie en tahini. Klaar om iets nieuws te proberen?

Dit recept levert ongeveer één kopje op.

Ingredients

1 pond aubergine

2 teentjes knoflook

2 eetl verse peterselie

Sap en schil van één citroen

2 eetlepels tahini (sesamzaadboter)

2-4 eetlepels olijfolie

Zout peper

Preparation

Snijd de aubergines in vieren en leg ze met de velkant naar beneden op rookrekken.

Rook gedurende 2 uur op 200°F met hickorybisquetten.

Laat de aubergine afkoelen, verwijder het vruchtvlees met een vork van de schil en doe het in een zeef om overtollig vocht te verwijderen.

Verwerk de knoflookteentjes in een keukenmachine (als je geen keukenmachine hebt, kun je de knoflook fijnhakken en de overige ingrediënten combineren met een vork).

Voeg het vruchtvlees van de aubergine, het citroensap en de schil en de tahini toe en pulseer de keukenmachine tot een grove pasta ontstaat.

Voeg langzaam olijfolie toe tot de gewenste consistentie.

Voeg peterselie toe en pulseer een paar keer om het geheel lichtjes te hakken en te combineren.

Breng op smaak met zout en peper.

Serveer met crackers, geroosterd brood of pitabroodjes.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now