Smoked Cheddar and Ham Grilled Cheese Sandwich

Gerookt Cheddar en Ham Tosti



Gerookte kaas op zichzelf is een populaire hap, maar niet veel weten hoe ze het in een gerecht moeten combineren, dus het voegt dat beetje extra toe aan zoiets eenvoudigs als een gegrilde sandwich. Probeer ons gerookte cheddar en ham gegrilde sandwichrecept en je zult merken dat je elk weekend wat cheddar rookt!

Ingredients

2 pond cheddarkaas

2 sneetjes roggebrood

4 plakjes ham

1/3 kop geraspte gerookte cheddarkaas

2 eetlepels boter, zacht

1 eetlepel Dijon-mosterd

Preparation

Gerookte Cheddar:

Snijd de kaas zo dat de stukjes ongeveer 2 "x 2" x 1 "zijn

Sluit indien mogelijk de koude rookadapter aan op de Bradley Smoker.

Stel de roker zo in dat de temperatuur onder de 90 F blijft, met behulp van Bradley-appel- of Bradley-kersenhoutbisquetten.

Plaats kaas op een magische mat die op een rookrek rust. Houd de kaas ongeveer 1 inch uit elkaar.

Rook de kaas gedurende 1 1/2 – 2 1/2 uur. Hoe langer de kaas rookt, hoe dieper de rooksmaak van de cheddarkaas zal zijn.

Plaats de kaas na het roken in zakken met ritssluiting of wikkel deze in plasticfolie. Zet het ongeveer 2 weken in de koelkast voordat je gaat eten.

Gerookte Gegrilde Sandwich:

Smeer boter op één kant van elk sneetje roggebrood en smeer Dijon-mosterd op de andere kant.

Maak de sandwich met de ham en kaas in de sneetjes brood met de boter naar buiten gericht.

Grill de sandwich in een koekenpan of bakplaat tot hij goudbruin is en de kaas eruit loopt.

Heet opdienen.

Door Steve Cylka

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now