Smoked Mac N Cheese

Gerookt Macaroni met kaas



Ik wilde een Mac N Cheese -recept maken na zoveel verzoeken te krijgen. Dit recept is geweldig voor elke bijeenkomst waar je meerdere mensen moet voeden. De rook voegt een geweldige smaak toe dat je er geen krijgt met andere Mac N -kaas. Ik heb dit recept meerdere keren gemaakt voor familie, vrienden en collega's zonder klachten. Bij elke hap krijg je hints van romige kaas, boterachtige en rokerige hints. Voor dit recept gebruikte ik mijn Bradley Smoker P10 om die perfecte rokerige smaak te krijgen.

Ingredients

1 lb (1/2 doos) Elleboogmacaroni (dit recept voedt ongeveer 6-8 personen)

1/2 kop Zware slagroom

1/2 Stokboter

2 eetlepels. Meel

2 kopjes Volle melk

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel uienpoeder

1/2 blok Roomkaas (Hak dit blok in blokjes)

2 kopjes Cheddar-kaas

1 kopje Velveeta-kaas

Preparation

Rooktijd: 1 uur

Kooktijd: 1 uur

Temperatuurinstelling: 226 graden F (107,8C)

Bisquetten Smaak: Mesquite

Kook 6 kopjes water in een grote pan, lees de instructies op de verpakking.

Smelt in een grote pan een half stuk boter (gebruik een garde) en voeg de bloem toe.

Voeg al kloppend de melk, knoflookpoeder, uienpoeder en roomkaas toe.

Voeg de Cheddar-kaas toe (als de kaas begint te smelten en de kaassaus dikker wordt, voeg dan de zware slagroom toe).

Giet je pasta af en combineer de noedels met de kaassaus in de grote pan.

Snij je Velveeta kaas in blokjes en smelt in de magnetron per richting.

Voeg de Velveeta-kaas toe aan de grote pan en roer. Als het mengsel te dik wordt, voeg dan melk toe en zet het vuur hoger. Zorg ervoor dat het mengsel niet te heet wordt.

Plaats het in een roker gedurende 60 minuten bij 226 graden F (107,8 ° C). Roer na 30 minuten door, zodat de Mac N Cheese een gelijkmatige rooksmaak krijgt.

Haal na 60 minuten de roker eruit en serveer!

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now