How to Make Smoked Queso

Hoe te maken Gerookte queso



In deze video maakt Gerardo van @grodgrills wat gerookte queso, perfect voor je volgende barbecue.

Ingredients

1 pakje velveeta

1 kopje cheddarkaas

4 Ons roomkaas

1 Kan roteren

1 blikje champignonroom

Verse pico

Kruiden (elke barbecuerub)

Preparation

Doe je velveeta, roomkaas, cheddarkaas, blikje rotel, champignonroom en verse pico in een koekenpan. Strooi vervolgens je kruiden (of een barbecuerub) over je ingrediënten.

Rook je quesomix in de smoker gedurende 2 uur op 250ºF (121°C), en voeg 6 bisquetten (elke smaak) toe aan uw roker.

Probeer na 30 minuten in de roker je queso-dip met een lepel te mengen, het is geen probleem als deze nog niet volledig gesmolten is.

Meng na nog eens 30 minuten de queso door elkaar en laat het volledig samensmelten. Zodra de timer klaar is, haal je hem eruit en geniet je van je queso met chips naar keuze!

Recept van: Grod Grills