Smoked Citrus Pistachios Recipe

Gerookt Citrus Pistachios ReceptDit is mijn favoriete pistachenoten. Gebruik elke verscheidenheid aan pistacheën die u kunt vinden. Hoe betere cijfer en grootte, hoe beter. Probeer ongezouten en niet in de loop van de hand te raken. Droog geroosterd is het beste.

Ingredients

Pistachenoten

Limoensap

Vers gemalen zeezout - grof

Soort hout:

Esdoorn

Preparation

Rook tijd:

2 uur bij 150 tot 200ºC

Benadering:

Plaats een papieren bord met de pistachenoten, voldoende zodat u ze met de hand kunt mengen.

Druppel vervolgens een ruime hoeveelheid limoensap over de noten op het bord en meng met de hand zodat alle noten bedekt zijn.

Laad een ander papieren bord met het verse grove zeezout.

Verplaats de noten met je handen van de sapplaat naar de zoutplaats en meng ze met je handen.

Als u tevreden bent met de zoutverdeling, verplaatst u de moeren naar een Jerky Rack (Jerky Racks werken het beste vanwege de kleinere roostergrootte). Als dat niet het geval is, gebruikt u een zeef op de gewone rekken om het uitvallen te verminderen.

Doe vervolgens de noten in de roker en begin met het roken en het opbouwen van de temperatuur (probeer dit eerst met een niet-verwarmde roker, waarbij u de temperatuur opvoert zodat u de noten niet te veel roostert) tot uw doeltemperatuur.

Laat ze 2 dagen staan en geniet er dan van.

Trouwens, dit werkt ook prima met amandelen.

Johnny @ Marylnd (DelMarVa om precies te zijn)

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now