Smoked Peanuts Recipe

Gerookt Pinda's Recept



Gerookte pinda's zijn ideaal voor snacks, kamperen en wandelen.

Ingredients

500 ml (2 kopjes) ongekookte pinda's

125 ml (½ c) hete pepersaus

Pinda-olie

Zout naar smaak

Preparation

Combineer pinda's met hete saus in een kleine kom

Laat ongeveer 30 minuten staan.

Bestrijk een glazen of keramische ovenschaal van 23 cm x 33 cm (9″ x 13″) dik met arachideolie.

Voeg de pinda's toe, roer en spreid uit tot een enkele laag.

Bestrooi met zout.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op ongeveer 95°C (200°F).

Plaats een ovenschaal met pinda's op het bovenste rek van de roker en gebruik Mesquite-smaakbisquetten om te roken/roosteren tot de pinda's bruin en droog zijn – ongeveer 50 tot 60 minuten.

Breng de pinda's over op absorberend papier om af te koelen.

Serveer onmiddellijk of bewaar enkele dagen in een afgedekte pot.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now