Cold Smoked Cheese Recipe

Koud gerookt Kaas Recept



Vandaag zullen we de Bradley -roker gebruiken voor de koude rookopstelling. Ik zal jullie laten zien hoe we het zo hebben opgezet als jullie wat kaas willen roken en dan laat ik je laten zien wat we in een Bradley hebben. Houd uw temperaturen laag en profiteer van de koude dagen. En zo niet, gebruik dan ijs in uw roker op een poging om de temps rond 90F (32.2c) te houden. Rook ongeveer 5-6 uur. De smaak is gewoon geweldig.

Ingredients

Bradley Smoker met adapterset voor koude rook

Blokken kaas

Preparation

Je hebt een nodig Bradley adapterset voor koud roken voor dit recept.

We laten de kaas 5 uur en 35 minuten in de koude rookkamer liggen en de temperatuur is daar 75°C°F (23,9°C).

Ga niet boven de 90°F (32.2°C) en je wilt het ongeveer 6 uur roken om hele mooie blokjes milde cheddar, scherpe cheddar, mozzarella, Zwitserse kaas, boerenkaas, enz. te krijgen.

Inchecken om 2 uur - op dit moment zou u ongeveer 5 appelbisquetten hebben gebruikt (elk 20 minuten - in totaal 1 uur en 40 minuten).

De temperatuur binnen zou rond de 69 zijn°F (20,6°C).

Koude rook voor nog eens 2 ½ uur voor nog een check-in.

Rook nog eens 30 minuten en verwijder de kaas (in totaal ongeveer 5 uur rook).

Recept van: Miguel kookt met vuur

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now