Smoked Bacon Wrapped Stuffed Chicken Breast

Gerookt Spek gewikkeld gevulde kip Borst



Je kunt je favoriete ingrediënten gebruiken om kipfilets te vullen. Voor dit recept hebben we gekozen voor roomkaas, mozzarella en zongedroogde tomaten. Wikkel bovenop kipfilets met spek en rook ze met hickory, esdoorn of eiken bisquettes. Ze zullen sappig en sappig worden.

Ingredients

4 Kipfilets zonder bot, zonder vel

8 plakjes spek

1 kopje roomkaas, verzacht

1 kopje geraspte mozzarellakaas

4 zongedroogde tomaten, gerehydrateerd en fijngehakt

1 theelepel zout

½ Gemalen zwarte peper

½ theelepel oregano

Bradley Smaakbisquetten – Eik, Esdoorn of Hickory

Preparation

Houd uw mes horizontaal, steek het in het dikke uiteinde van elke kipfilet en snijd het in zodat er een diepe zak ontstaat. Zorg ervoor dat u niet door het andere uiteinde prikt.

Roer de roomkaas met mozzarellakaas, gehakte zongedroogde tomaten, zout, peper en oregano.

Schep het mengsel van kaas en zongedroogde tomaten gelijkmatig in de zakken van elke kipfilet.

Omwikkel elke gevulde kipfilet met 2 plakjes spek. Plaats op uw rookrek.

Zet de roker op 250 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (eiken, esdoorn of hickory werken prima).

Rook de kip tot ze een interne temperatuur van 165°F hebben bereikt.