Gerookt Fiesta kip Jalapeño Poppers
Trakteer uzelf met deze zelfgemaakte knapperige gerookte kip jalapeno -poppers. Met een vulling van roomkaas, gerookte kip en kaas, allemaal gewikkeld in spek voor een betere smaak. Je kunt niet fout gaan.
Ingredients
10 Jalapeñopepers
⅔ Kopje roomkaas
⅔ Kopje geraspte cheddarkaas
¼ kopje salsa
½ kopje gekookte kipfilet, in kleine stukjes gesneden
10 plakjes spek, gehalveerd
Bradley-smaakbisquetten – hickory, esdoorn of pecannoot
Preparation
Maak de kaasvulling door de roomkaas, cheddarkaas en salsa te mengen.
Snijd de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maak de binnenkant schoon en verwijder het membraan en de zaden.
Vul de paprika's met het kaasmengsel en leg er de in stukken gesneden kip op. Wikkel een half plakje spek om de jalapeñopeper. Plaats ze op een Bradley Smoker-rek.
Zet de roker op 250 ° F en gebruik houtbisquetten naar keuze (pecannoten, esdoorn of hickory werken prima).
Rook de poppers gedurende 2-3 uur, of totdat het spek gaar is en knapperig begint te worden.
Recept van: Steve Cylka