Meatball appetizers on a plate

Gerookt Kip gehaktballetjes Gevuld met peper jack -kaas



Het waar is dat iedereen van gehaktballetjes houdt. Dit gehaktbalrecept maakt geweldige hapklare voorgerechten en zijn perfect voor feesten of achterkleppen. Ze zouden ook heerlijk zijn in een sandwich met gehaktbal!

Het duurt slechts 20 minuten om je voor te bereiden. Vuur je Bradley -roker op en gebruik speciale blend bisquettes voor een speciale rokerige smaak.

Ingredients

2 pond gemalen kip

1 eetl chilipoeder

1/2 theelepel zout

1 ei

1 kopje broodkruimels

1/3 kopje melk

3/4 kop BBQ-saus, verdeeld

1 rode paprika, zonder klokhuis en fijngehakt

150 g Pepper Jack Cheese, in blokjes van 1/2 inch gesneden

Bradley Smoker Special Blend Bisquetten (of uw keuze)

Preparation

Zet de smoker op 275°F met houtbisquetten naar keuze.

Meng in een kleine kom de gemalen kip, chilipoeder, zout, ei, broodkruimels, melk, 1/4 kopje barbecuesaus en gehakte rode peper tot alles goed gemengd is.

Pak een klein handje van het vleesmengsel en vorm een gehaktbal van ongeveer 1 1/2 inch groot. Maak met je duim een kleine inkeping in het midden. Druk een blokje Pepper Jack Cheese in de kuiltje en vouw het vlees om de kaas zodat deze bedekt is. Rol het vlees met je twee handen rond, zodat het redelijk rond is. Plaats de gehaktbal op de Bradley Smoker-rekken, of leg een Bradley Magic Mat over het rek voordat u de gehaktballetjes toevoegt, om het opruimen gemakkelijker te maken. Doe dit met het overgebleven vlees en de kaas.

Plaats de rookrekken in de Bradley Smoker. Rook de gehaktballetjes tot ze een interne temperatuur van 165°F hebben bereikt, ongeveer 2 1/2 uur.

Bestrijk de resterende 1/2 kop barbecuesaus met een kwastje over de gehaktballetjes.

Door Steve Cylka