Hickory Smoked Wings Buffalo-Style

Hickory gerookt Vleugels Recept in buffelstijlGeniet van de verleidelijke smaken van de gerookte Chipotle Chicken Wings van Chef Ted Reader. Geïnjecteerd met een bier en chipotle hete sausmengsel, worden deze jumbo -vleugels tot in de perfectie gekruid, laag en langzaam gerookt en vervolgens in een heerlijke combinatie van chipotle -hete saus, BBQ -saus, gesmolten boter, gekruimelde blauwe kaas, selderij en groene uien voor Een echt onvergetelijke culinaire ervaring.

Ingredients

2 Bradley rookrekken

1 fles bier

½ kopje chipotle chili hete saus

4-5 pond hele jumbo-kippenvleugels (3 stuks winglet, drummette en punt eraan), ongeveer 30 stuks

6 eetlepels Ted's wereldberoemde BBQ Bone Dust™ BBQ-kruiden

1 injectiespuit

½ kopje chipotle chili hete saus

¼ kopje Ted's wereldberoemde BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken en Rib Sauce

2-3 klontjes boter

½ – 1 kopje verkruimelde blauwe kaas

1 Stengel bleekselderij, fijngehakt

2 Groene uien, fijngehakt

Preparation

Rooktemperatuur: 220°F

Open een blikje of fles van je favoriete bier en giet het in een groot glas. Roer er met een lepel doorheen om een deel van de belletjes te verwijderen. Tip: Hoe minder koolzuur, hoe gemakkelijker het is om bier in vlees te injecteren.

Inschenken ½ kopje chipotle chili hete saus; Ik vind het merk Tabasco het leukst. Roer en zet opzij.

Doe de kippenvleugels in een grote kom. Breng op smaak met Bone Dust™ BBQ Seasoning en meng tot een gelijkmatige laag.

Neem de injectiespuit en zuig voldoende van het mengsel van bier en chipotle-hete saus op om de spuit te vullen. Injecteer een klein spuitje in elke kippenvleugel en vul de spuit indien nodig, totdat alle vleugels zijn geïnjecteerd. Leg het mengsel in een gelijkmatige laag op 2 rookrekken.

Verwarm de roker voor volgens de instructies van de fabrikant, stel de rooktemperatuur in op 220°F en gebruik hickorybisquetten om de rooksmaak te creëren.

Plaats in de roker. Steek de thermometersonde in het midden van een grote vleugel. Sluit de deur en stel de interne temperatuur in op 160-170°F, volledig gaar. Dit duurt ongeveer 1½ – 2 uur, langer als je ze knapperiger wilt hebben.

Terwijl de vleugels roken, was en droog je de grote kom. Opzij zetten.

Wanneer de vleugels volledig gaar, vochtig, sappig en zacht zijn, plaats je ze in de grote, schoongemaakte kom. Besprenkel de vleugels met chipotle chili hete saus, barbecuesaus, boter, blauwe kaas, selderij en groene uien. Meng goed om alles te mengen en de boter smelt en de blauwe kaas smelt.

Serveer onmiddellijk.

Recept van chef-kok Ted Reader