Hoe je romig kunt maken Kip en spek Taart
Geniet van de geruststellende smaken van deze verrukkelijke gerookte kip en spektaarten. Gekruid met de wrijven van de aromatische rijstrook, worden de kipfilets vakkundig gerookt tot in de perfectie, terwijl het spek en de groenten koken tot een zachte en hartige mix. Gecombineerd met romige tijm-doordrenkte saus, deze individuele taarten, gemaakt met schilferig bladerdeeg, bieden een heerlijke culinaire ervaring die je hart zal verwarmen en je smaakpapillen zal opwarmen.
Ingredients
3-4 Kipfiletfilets
2 Uitslag spek, fijngehakt
750 ml kippenbouillon
2-3 theelepels @lanesbbqau Knoflook² Rub
3 stengels bleekselderij, afgesneden en in blokjes gesneden
2 Wortelen geschild en in blokjes gesneden
2 eetlepels gewone bloem
2 theelepels verse tijmblaadjes
125 ml melk
250 ml verdikte crème
2 theelepels volkoren mosterd
Preparation
Ingesteld op 148ºC (300ºC).
Kruid de kip met Lane's Garlic² Rub.
Rook de kip tot hij naar wens gaar is.
Bereid groenten en spek voor.
Kook spek en groenten samen tot ze zacht worden.
Voeg bloem toe en meng door het mengsel.
Voeg de fijngehakte gerookte kip toe aan de bouillon en breng aan de kook. Laat sudderen tot het mengsel dikker wordt.
Voeg room, melk en tijm toe en laat inkoken tot de gewenste consistentie.
Laat het mengsel afkoelen en maak taarten met bladerdeeg en je favoriete taartmaker.