How To Make Traditional Smoked Thanksgiving Turkey

Hoe u traditioneel gerookt kunt maken Thanksgiving Turkije



Een heerlijke gerookte kalkoen voor Thanksgiving! Gewoon wat eenvoudige kruiden en de Bradley Smoker Excellence.

Ingredients

20 pond kalkoen

6 fijngehakte teentjes knoflook

Verse tijmblaadjes

Vers gehakte rozemarijn

1 eetlepel gemalen zwarte peper

½ Eetlepel koosjer zout

½ Pond boter

Preparation

Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 148°C.

Voeg in een kleine kom boter, knoflook, tijm, rozemarijn, zwarte peper en koosjer zout toe.

Scheid het vel van de borst van de kalkoen en stop het boter-kruidenmengsel in dit "zakje". Bestrijk de hele borst met het mengsel en breng de hele kalkoen op smaak met zout en peper.

Rook de kalkoen gedurende 3 tot 4 uur. Je kunt kersenbisquetten gebruiken. De gewenste interne temperatuur is 80°C (175°F) in de dij en 71°C (160°F) in de borst. Eenmaal uit de roker gehaald, blijft de kalkoen koken om een eindtemperatuur van 74°C in de borst te bereiken.

Laat het voor het serveren 15 minuten rusten en geniet ervan!