Hoe u traditioneel gerookt kunt maken Thanksgiving Turkije
Een heerlijke gerookte kalkoen voor Thanksgiving! Gewoon wat eenvoudige kruiden en de Bradley Smoker Excellence.
Ingredients
20 pond kalkoen
6 fijngehakte teentjes knoflook
Verse tijmblaadjes
Vers gehakte rozemarijn
1 eetlepel gemalen zwarte peper
½ Eetlepel koosjer zout
½ Pond boter
Preparation
Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 148°C.
Voeg in een kleine kom boter, knoflook, tijm, rozemarijn, zwarte peper en koosjer zout toe.
Scheid het vel van de borst van de kalkoen en stop het boter-kruidenmengsel in dit "zakje". Bestrijk de hele borst met het mengsel en breng de hele kalkoen op smaak met zout en peper.
Rook de kalkoen gedurende 3 tot 4 uur. Je kunt kersenbisquetten gebruiken. De gewenste interne temperatuur is 80°C (175°F) in de dij en 71°C (160°F) in de borst. Eenmaal uit de roker gehaald, blijft de kalkoen koken om een eindtemperatuur van 74°C in de borst te bereiken.
Laat het voor het serveren 15 minuten rusten en geniet ervan!