Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings

Jimmy Kimmel rookte Buffelvleugels Recept



Dit verschilt aanzienlijk van het recept van Jimmy Kimmel gerookte buffelvleugels. Ik heb zijn kookmethode gebruikt en het bleek heerlijk. Een belangrijke tip: doe niet meer dan vijf pond vleugels tegelijk.

Ingredients

1 zak (5 pond) kippenvleugels (vult 2 rekken)

Marinade:

2 kopjes Italiaanse saladedressing

¼½ kopjes hete saus

Vleugelsaus: (bewaar wat om te dippen, of verhoog de hoeveelheden)

2 kopjes BBQ-saus, gebruik je favoriet

¼½ kopjes Hete Saus

Blauwe Kaas Dipsaus:

16 Oz fles ranchdressing; jouw favoriet (Jimmy geeft de voorkeur aan Bob's Big Boy Blue Cheese Dressing)

2-5 Oz blauwe kaas

Preparation

Meng de hete saus en de saladedressing in een niet-reactieve kom. Pas de hete saus aan uw specifieke smaak aan.

Zorg ervoor dat de vleugels volledig ontdooid zijn en dep ze droog met keukenpapier. Doe de vleugels in plastic zakken en giet er voldoende marinade in om alle vleugels gelijkmatig te bedekken.

Belangrijk: voeg net voldoende marinade toe om de vleugels te bedekken, laat de vleugels niet 'verdrinken' in de marinade. Voeg de marinade in kleine hoeveelheden toe en schud de zak tot alle vleugels licht bedekt zijn. Zet in de koelkast en laat 1 tot 2 uur marineren.

Haal de vleugels uit de koelkast en plaats ze op met olie ingevette rekken. Laat een uur op kamertemperatuur staan. Verwarm ondertussen uw Bradley voor op 220 ° F. Laad de vleugels wanneer uw Bradley de juiste temperatuur heeft bereikt.

Rookvleugels, rook aanbrengen gedurende het eerste uur en 40 minuten tot 2 uur, met behulp van uw favoriete bisquetten. Wanneer de vleugels volledig gerookt zijn (duurt ongeveer 2½ uur – de sappen zullen helder worden wanneer u ze doorprikt), breng ze over naar een hete grill en gril ze nog eens 4-6 minuten, waarbij u ze één keer draait. Hierdoor worden ze knapperig en zien de grillstrepen er altijd smakelijk uit.

Terwijl de vleugels roken, meng je de hete saus en je favoriete barbecuesaus in een niet-reactieve kom. Pas de hete saus aan uw specifieke smaak aan. Plaats de vleugels na het grillen in een grote, niet-reactieve kom. Voeg zoveel of zo weinig saus toe als je wilt, en roer de vleugels totdat alles gelijkmatig bedekt is.

Voor de Blue Cheese dipsaus: meng de ranch style dressing met de verkruimelde blauwe kaas. Pas de hoeveelheid blauwe kaas aan uw specifieke smaak aan.

Eten – Herhaal elk weekend