Chicken Lollipops

Kip Lolly



Dit recept voor kippenlolly's is perfect voor elke gelegenheid! Het laat je meer willen!

Ingredients

6 Kipdrumsticks

2 eetlepels gevogelterub

2 eetlepels chipotlekruiden

Zoete Kersen & Bourbon BBQ-saus

Preparation

Verwijder het vlees tussen het uiteinde van het bot en de dij. Laat het "lollipop"-stokje bloot liggen.

Duw het vlees en de schil samen naar beneden zodat de lolly vanzelf overeind blijft staan. Ga verder met het bedekken van de uiteinden van de kip met folie.

Bestuif de lollies af met mijn gevogelterub, met wat extra chipotle spice.

Doe je lolly's in een bakje en doe ze in de Bradley met de mesquitebriketten en gerookt op 370 graden.°F (185°C) totdat de huid steviger wordt en de interne temperatuur rond de 165 graden Celsius ligt°F (74°C).

Glaceer ze met een bbq-saus op basis van zoete kersen en bourbon die in de koekenpan is verwarmd.

Leg ze er weer in en laat ze 10 minuten opstijven, en geniet ervan!

Recept van: spel en vlammen