Mango -chipotle Gerookte vleugels
Ingredients
1-2 pakjes vleugels
Vleugelkruiden
Maïszetmeel
Mango
Knoflookteentjes
Ahornsiroop
Azijn
Chipotle-poeder
Preparation
Stel de Bradley P-10 smoker in op 300 graden*Farenheit* (149 graden Celsius).
Doe je vleugels in een kom en voeg vleugelkruiden en maïzena toe (dit droogt de vleugels uit en maakt ze knapperig).
Leg de vleugels op de bodem van de Bradley P-10 smoker, leg de mango's en knoflookteentjes op een ander rooster en leg deze bovenop de vleugels.
Haal na 30 minuten de mango- en knoflookteentjes eruit en mix ze in een blender. Voeg tijdens het mixen wat ahornsiroop, witte azijn en chipotlepoeder toe en meng alles door elkaar. Hierdoor ontstaat er een saus.
Zodra de vleugels een temperatuur van 175 graden *Farenheit* (80 graden Celsius) hebben bereikt, haal je ze uit de smoker.
Gooi de vleugels in de saus en schud het door elkaar.
Recept van: Miguel kookt met vuur