Heet Kip Flatbread recept
Deze hete kip flatbread is gemakkelijk te maken, maar uitdagend een nietje. Als je je afvraagt wat je moet maken voor het avondeten op weg naar huis van je werk; Probeer mijn recept. Ik merk dat ik probeer een diner te maken dat niet alleen mijn vrouw en ik kunnen eten, maar mijn dochter zal eten. Nu is ze soms alleen in een koolhydraten, zodat ze misschien alleen het brood eet, ik beloof dat de rest van de sandwich niet zal teleurstellen.
Ingredients
2 Kipfilets (zonder bot)
2 kopjes croutons
2 kopjes mayonaise
⅓ Kopje citroensap
1 eetl uienpoeder
1 theelepel zout
2 kopjes in blokjes gesneden cheddarkaas
4 Platbrood
Sriracha-hete saus
Ingrediënten wrijven:
1 eetl gerookt paprikapoeder
1 tl chilipoeder
1 theelepel cayennepeper
1 scheutje zeezout gemalen
1 Dash peperkorrelmix geplet
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel gemalen witte peper
Gebruik een lege kruidencontainer en voeg deze ingrediënten hierboven toe in één container en meng.
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-roker
Antiaanbakmatten
Mk4 Instant-leesthermometer
Bradley opvouwbare tafel
Bradley Smoker-instelling:
Kooktijd: 120 minuten
Temperatuur: 226ºC of 107ºC
Hout: Hickory-mengsel
Rooktijd: 60 minuten
Preparation
Stel Bradley Smoker in op de hierboven genoemde instellingen.
Gebruik de rub (hierboven vermeld) om de kipfilet te bestrijken en op de roker te plaatsen op 107,8 °C (226 °F). Rook ongeveer 2 uur of totdat de interne temperatuur 73,9°C (165ºC) bereikt.
Trek de roker eraf en snijd hem in blokjes.
Meng in een kom kip, croutons, mayonaise, citroensap, uienpoeder, zout en cheddarkaas.
Voeg de ingrediënten toe in een pan en rook op 160°C tot de kaas gesmolten is (ongeveer 30 minuten).
Schep een grote lepel van het kippenmengsel op het flatbread, besprenkel met sriracha en rooster.
Eet smakelijk!