Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Gerookte eikel Kip Caesar Wikkelrecept



Dit gerookte Jerk Chicken Caesar Wrap -recept is perfect voor snacks, picknicks of een lunchpakket. Monteer ze door wat gesneden kip en een paar lepels salade in elke wrap te plaatsen. Rol en serveer!

Ingredients

4 Groene uien - inclusief groen gedeelte

2 teentjes knoflook

½ inch stuk gember - geschild

1 Scotch bonnetpaprika's - met zaadjes

1½ eetlepel olie

1 eetl sojasaus

Sap van 1 limoen

1 eetl bruine suiker

1 theelepel gemalen zwarte peper

1 theelepel piment

½ theelepel kaneel

¼ theelepel nootmuskaat

½ theelepel zout

3 Kipfilet zonder bot, zonder vel

6 kopjes gehakte Romeinse sla

1-2 Tomaten, in kleine stukjes gesneden

½ Zoete ui - in dunne plakjes gesneden

⅔ Kopje Caesar-saladedressing

4-6 wikkels

Bradley Smaakbisquetten – Premium Caribische Blend

Preparation

Meng de eerste 13 ingrediënten tot een gladde massa, om het jerkmarinademengsel te maken.

Verdeel het jerkmarinademengsel over de kipfilets en plaats ze op het rookrek.

Zet de smoker op 250°F met behulp van de Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Rook de kipfilets tot ze een interne temperatuur van 165°F hebben bereikt (dit kan ongeveer 2½ – 3 uur duren).

Laat de kipfilets 10 minuten rusten. Snijd ze in plakjes van ¾ inch.

Maak de salade door de sla, tomaten en gesneden ui met de saladedressing te mengen.

Stel de wraps samen door in elke wrap wat gesneden kip en een paar lepels salade te doen. Rol en serveer!

Recept van: Steve Cylka