Deep Fried Smoked Turkey Recipe

Gefrituurd gerookt Kalkoen Recept



Het frituurprocesafdichtingen in de sappen van de kalkoen, maar de toegevoegde smaak van de appelmaakbisquettes in de Bradley -roker zal je verbazen ... serveren met traditionele kalkoenfeestbevestigingen van jus en aardappelpuree, samen met wortelgroenten en salade, of probeer het Een ander Turkije -menu dat Coleslaw en Fries bevat. Een kalkoenborst zonder been of hele kip kan worden vervangen. Probeer hickory -smaak bisquettes voor een andere smaaksensatie!

Ingredients

1 hele wilde kalkoen (wild optioneel)

Veel olie volgens fabrikant van de frituurpan

Preparation

Er zijn veel opties om op deze manier een kalkoen te bereiden.

Het is een optie om de vogel 24 uur vóór het koken te marineren. Gebruik een suiker/zoutkuur in een verhouding van 50/50, dek de kalkoen goed af en bewaar hem in de koelkast.

Na 24 uur afspoelen en droogdeppen.

Rookmethode

Rook de kalkoen 4 uur lang koud voordat u hem in uw frituurpan gaat bereiden.

Gebruik bisquetten met appelsmaak, plaats de kalkoen in de Bradley Smoker en rook koud op 40°C (100°F), af en toe draaiend.

Volg de aanwijzingen van de fabrikant en frituur volgens het gewicht van de vogel.

Probeer arachideolie te gebruiken voor extra smaak.