Gerookte buffel Kippenvleugels Recept
Deze kippenvleugels zullen sappig, zacht en heerlijk worden. En je kunt wat meer hete saus toevoegen, als je het leuker vindt.
Ingredients
2 pond kippenvleugels
1 kopje Louisiana hete saus
2 theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gemalen zwarte peper
½ theelepel cayennepeper (of meer voor een hetere vleugel)
Preparation
Gooi de kippenvleugels in een kom met hete saus. Dek af met plasticfolie en laat 1-3 uur in de koelkast marineren.
Meng de kruiden samen in een kom. Gooi de vleugels in het kruidenmengsel tot ze gelijkmatig bedekt zijn.
Rook de vleugels op hout naar keuze in een rookset voor 250,-ºF voor 2½ uur.
Indien gewenst, meng met meer hete saus voordat u het serveert.
Door: Steve Cylka