Smoked Chili and Lime Turkey Wings

Gerookte chili limoen Turkije vleugels Recept



Moe van kippenvleugels? Probeer dit gerookte chili lime kalkoenvleugels recept voor de verandering. Rook ze met hout naar keuze. Wanneer je klaar knijpt limoensap over de vleugels en serveer.

Ingredients

8 kalkoenvleugeldelen

3 eetlepels chilipoeder

1 eetl witte suiker

1 theelepel zout

1 theelepel knoflookpoeder

½ theelepel cayennepeper

2 limoenen

Bradley Smaakbisquetten

Preparation

Meng in een kom het chilipoeder, de witte suiker, het zout, het knoflookpoeder en de cayennepeper.

Gooi de kalkoenvleugelgedeelten door het kruidenmengsel tot ze bedekt zijn en plaats ze op het rookrek.

Zet de roker op 275°F met behulp van Bradley-smaakbisquetten naar keuze.

Plaats de kalkoenvleugels in de roker en kook tot de interne temperatuur 170 ° F bereikt, ongeveer 2 uur.

Haal de vleugels uit de roker, knijp limoensap over de vleugels en serveer.

Recept van: Steve Cylka