Smoked Goose Jerky Recipe

Gerookt Gans schokkerig Recept



Dit gerookte schokkerige recept is erg veelzijdig. Als je niet veel tijd hebt om het te roken, is het mogelijk om gewoon Reveo, Marinate en Dehydrator te gebruiken. Ik heb een nieuwe dehydrator van Cabela. Het werkt behoorlijk goed en 90% stiller dan mijn 80L. Ook maakt de snijder op mijn slinger zeker dat schokkerig snijden gemakkelijk is. Voor kleinere schokkerige stukken is het beter om Frogmat te gebruiken.

Het recept is vrij eenvoudig. Meng alles samen in een grote overdekte kom (plastic), zorg ervoor dat alle gans ondergedompeld is. Zet 's nachts in de koelkast. Verwijder de volgende dag de gans en doe in dehydrator of roker. Of u kunt de Reveo gebruiken en de nacht overslaan.

Roker 150-160 F (65.5-71.1c) totdat u de manier leuk vindt waarop de schokkerig is klaar. Dehydrator op 150-160 F (65.5-71.1c) op dezelfde manier.

Ingredients

4 pond ganzenborst, in dunne plakjes gesneden

2 kopjes teriyakisaus

2 eetlepels tabascosaus

3 kopjes koud water

2 eetlepels vloeibare rook (optioneel) als u uitdroogt

2 eetlepels zwarte peper

2 eetlepels knoflookpoeder

1 eetlepel vleesvermalser

1 eetlepel Mrs. Dash (elke smaak)

1 eetl rode peper

1 theelepel kuur #1 (alleen voor rokers)

1-2 eetlepels zout of meer, als je van heel zout houdt.

Preparation

Meng alles door elkaar in een grote afgedekte kom (plastic) en zorg ervoor dat de gans volledig onder water staat.

Zet een nacht in de koelkast.

Verwijder de gans de volgende dag en plaats hem in een dehydrator of roker. Of u kunt de Reveo gebruiken en de nacht overslaan.