Honey Spiced Chicken Wings

Gerookte honing gekruid Kippenvleugels ReceptMaak je klaar om te genieten van de ultieme vingerlanke kippenvleugels die barsten van smaak. Deze perfect gerookte vleugels zijn bedekt met een verleidelijk wrijf met Chinese 5 Spice en Paprika, en vervolgens afgewerkt met een heerlijk hete sausglazuur gemaakt met een combinatie van hete saus, Franse dressing, honing en kruiden. Serveer ze naast een romige blauwe kaasdip en verse groenten voor een verleidelijk voorgerecht of hoofdgerecht.

Ingredients

2 Dozijn kippenvleugels

Kokende olie

125 ml (½ c) hete saus

125 ml (½ c) Franse dressing

45 ml (3 eetlepels) honing

15 ml (1 eetlepel) gemalen rode peper

3 ml (½ theelepel) cayennepeper

3 ml (½ theelepel) grof gemalen peper

Wrijven:

30 ml (2 eetlepels) zout

30 ml (2 eetlepels) Chinese 5-kruiden - gelijke delen venkel, kaneel, gember, steranijs en anijspeper

30 ml (2 eetlepels) suiker

15 ml (1 el) paprikapoeder

15 ml (1 eetlepel) knoflookzout

10 ml (2 theelepels) cayennepeper

10 ml (2 theelepels) gemalen zwarte peper

5 ml (1 theelepel) knoflookpoeder

Preparation

Minstens 2 uur voor het serveren de ingrediënten mengen en in de vleugels masseren. Doe het in plasticfolie/zak en zet in de koelkast. Haal de vleugels uit de koelkast en laat 30 minuten staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op 100°C (220°F). Plaats de vleugels op geoliede rookrekken en gebruik Hickory-smaakbisquetten om ongeveer 2 uur te roken/koken.

Terwijl de vleugels roken, combineer hete saus, Franse dressing, honing, pepervlokken, cayennepeper en zwarte peper samen in een pan. Breng op het vuur aan de kook, af en toe roerend. Haal van het vuur.

Serveren:

Verwijder de vleugels uit de roker als ze gaar zijn en meng met hete saus. Serveer met blauwe kaasdip en verse groenten.