Smoked Wood Duck with Orange Sesame Marinade Recipe

Gerookt Houten eend met oranje sesam marinade receptDus je bent thuis van een succesvolle eendenjachttrip en hebt de taak gekregen om te eten voor het gezin. Vuur de Bradley op en maak deze smakelijke gerookte houten eend met oranje sesam marinade en een kant van gebakken rijst!

Ingredients

4 Eendenborsten zonder bot

Oosterse sinaasappelsaus

1 doos gebakken rijst van oom Ben

½ Zak diepvrieserwten

3 eieren

Preparation

Snijd de huid van 4 borsten zonder botten in en laat ze een nacht in de koelkast marineren. Gebruik oosterse sinaasappelsaus naar keuze. Indien geïnjecteerd, kunt u een uur marineren, waarbij u 2-3 oz voor geïnjecteerd vlees gebruikt. Gebruik anders 5-8 voor een nachtelijke marinering.

Rook met Bradley Pacific Blend Bisquttes in een Bradley Smoker gedurende 30-35 minuten of minder.

Ga vervolgens naar de voorverwarmde koekenpan (middelhoog vuur) en schroei de gemarineerde eendenborsten, beginnend met de huidzijde naar beneden, tot het vlees stevig is. Zet de koekenpan op 400ºF oven gedurende 4-5 minuten, tot het eendenvlees medium rood is. Serveer met gebakken rijst.

Gebakken rijst

Bereid 1 doos Uncle Ben's gebakken rijstbijgerecht, volgens de instructies op de doos. Toevoegen ½ zak diepvrieserwten, een kopje in blokjes gesneden of in blokjes gesneden wortelen en 3 roerei naar smaak.

Heb je geen houteend? Dit recept werkt uitstekend met konijn, varkensvlees, kalkoen of kip.

Genieten!