Gerookt Italiaanse kip Wingsrecept
Sage, Oregano en Basil bieden een Italiaanse hint voor deze gerookte kippenvleugels. Bereid de wrijf voor, wrijf ze royaal en leg ze in de roker. Premium Sage of Apple Bisquettes zullen geweldig werken.
Ingredients
3 pond kippenvleugels
Voor de rub:
¼ kopje bruine suiker
2 eetlepels koosjer zout
2 theelepel paprikapoeder
½ theelepel zwarte peper
1 theelepel gegranuleerde of gedroogde knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gedroogde basilicum
Bradley Smoker Premium saliebisquetten of Bradley appelsmaakbisquetten
Preparation
Meng alle ingrediënten voor de rub door elkaar.
Gooi de kippenvleugels in de rub en bestrijk de vleugels gelijkmatig.
Plaats de vleugels op een rookrek. Gebruik Bradley Smoker Magic Mats om rommel te verminderen.
Gerookte vleugels op 225°F met Bradley Premium Sage Bisquettes of Bradley
Bisquetten met appelsmaak, totdat een interne temperatuur van 74°C (165°F) is bereikt.
Recept van: Lena Clayton