Gerookt Turkije Shepherd's Pie Recept
Ik ben een grote fan van Shepherd's Pie. Dus besloot ik om dit gerookte Turkije Shepherd's Pie -recept te proberen. Het is comfortvoedsel op zijn best! Dit is een prachtige variatie met behulp van een hickory gerookte kalkoenborst. Je kunt kip vervangen door de kalkoen.
Dit is ook een goed idee om restjes van uw vorige roken te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld dat donkere vlees gebruiken van een kip die u had gerookt, of overgebleven kip of kalkoen.
Dit maakt een complete Thanksgiving -maaltijd in één plak!
Ingredients
1+ pond in blokjes gesneden hickory gerookte kalkoenborst
1 Ui, gehakt en gebakken
1 blik sperziebonen, uitgelekt (14,5 ounce)
2 blikjes gecondenseerde champignonroomsoep (10,75 ounce)
2 blikjes champignons, met vloeistof (4 ounce)
1 kg kookplaatvulling, kalkoen of kip (of gebruik overgebleven vulling)
12 ons geraspte cheddarkaas (Costco Mexicaanse stijlmix)
8 kopjes aardappelpuree
Preparation
Verwarm de Pellet Smoker-Grill of oven voor op 175ºC (350º F)
Verdeel de vulling in een gelijkmatige laag op de bodem van een ovenschaal van 9 x 13 inch
Top met een laag in blokjes gesneden gerookte kalkoen
Beleg met gebakken uien en een laagje sperziebonen
Meng ingeblikte champignons met vloeistof en champignonroomsoep
Giet de gemengde champignonroomsoep over de ui/sperziebonenlaag
Bestrooi de ovenschotel met de helft van de geraspte Cheddar-kaas
Meng de resterende geraspte Cheddar-kaas en aardappelpuree
Bestrijk de ovenschotel met de aardappelpuree
Bestrijk de aardappelpuree met een paar klontjes boter
Bak gedurende 45 tot 70 minuten tot het gaar is en borrelt
Laat de gerookte kalkoen-herdertaartschotel 15 minuten rusten voordat u deze serveert