Smoked Turkey Pastrami Recipe

Gerookt Turkije pastrami Recept



Als een van de nieuwe bloggers voor Bradley, ben ik erg enthousiast om lid te worden van een aantal echt getalenteerde koks en schrijvers bij het verkennen van alle prachtige dingen die kunnen worden gedaan met Bradley -rokers.

Het is erg motiverend om deel uit te maken van mensen om het meeste uit deze geweldige rokers te halen. Ik ga het niet suiker coaten: ik ben een beginnende roker!

Ingredients

1 Drie tot vier pond kalkoen Londense braadpan

4 theelepels gemalen peperkorrels (ik gebruikte een mix van zwarte en witte peperkorrels)

2 Eetlepels koriander

4 theelepels bruine suiker

6 teentjes knoflook - fijngehakt

8 theelepels zeezout

4 theelepels zoete paprika (Hongaarse paprika werkt heel goed)

3 Theelepels mosterdzaad

2 Theelepels gemalen gember

Bewaar 24 uur in de koelkast.

Preparation

Meng en stamp alle kruiden samen – ik gebruikte een grote, stenen vijzel en stamper.

Wrijf het kruidenmengsel over beide zijden van de Londense kalkoengrill.

Leg de kalkoen in een glazen braadpan of groot bord, dek af met plasticfolie en zet een nacht in de koelkast

Rook het pas de volgende dag:

Haal de volgende dag de kalkoen uit de koelkast, haal het deksel eraf en laat het 2 uur staan

Wrijf het rookrek in met olie – ik gebruikte canola

Verwarm de roker voor op 210ºF (Voor dit recept heb ik appelhoutpellets gebruikt)

Plaats de kalkoen op het met olie ingevette rooster en rook hem gedurende drie uur voor een Londense kalkoengrill van 3 pond, of tot een instantthermometer 140ºC aangeeft.

Haal de kalkoen uit de roker en laat hem ongeveer 20 minuten rusten.

Voor een authentiek ‘pastrami’-uiterlijk snijdt u zeer dunne plakjes in lange stukken.