Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Gerookt gekruid Turkije worstjes Recept



Deze gerookte gekroeide kalkoenworsten zijn een gezond alternatief voor varkensworsten. Turkije is lager in vet dan varkensvlees, maar het kan net zo smaakvol zijn. Het enige wat u hoeft te doen is grondkalkoen combineren met een mix van kruiden en de worstjes roken met behulp van salie en esdoornbisquettes.

Ingredients

3 pond gemalen kalkoenvlees

½ ui - fijn gesneden

3 eetlepels verse salie - fijngehakt

3 eetlepels verse peterselie - fijngehakt

1 eetlepel verse rozemarijn - fijngehakt

2 theelepels verse tijm - fijngehakt

3 theelepel zout

1 theelepel zwarte peper

Varken behuizing

Preparation

Combineer gemalen kalkoen, uien en alle kruiden samen.

Week de varkensdarm gedurende 30 minuten in koud, zoet water.

Spoel de behuizing met water.

Vul de behuizing en twist-off schakels.

Verwarm de roker voor op 107,2 -121 °C (225-250 °F).

Hang worstjes op en rook met salie- en esdoornbisquetten tot een interne temperatuur van 73,8 °C is bereikt.