Gerookt Knapperige kippendijen Recept
Dus het is zaterdagmiddag en ik ga over de wekelijkse klusjes. En waarom deze klusjes niet combineren met iets dat ik heel graag doe: koken en eten (ok en drink). Dus, in plaats van naar KFC te gaan, heb ik mijn gerookte knapperige kippendijenrecept bereid.
Ingredients
Twee pond kippendijen, met of zonder bot
0,25 pond spek
Twee eetlepels chili
Twee el knoflookzout
Eén lente-ui fijngehakt
Eén kopje Panko-kruimels
Een ei
Twee eetlepels Bradley Ahornsiroop
Preparation
Rook de kippendijen op esdoornhout gedurende een uur koud. Meng in een kom het spek, de chilipeper, de lente-ui en de panko-kruimels in een blender, tot een consistent mengsel ontstaat.
Meng het losgeklopte ei met twee eetlepels Bradley Maple Syrup en doop de koudgerookte kippendijen in het mengsel en bestrijk ze met het spek-Panko-mengsel.
Nadat de oventemperatuur 400 F heeft bereikt, kook je ongeveer 30 minuten of tot het klaar is. Rook ze ten slotte ongeveer 1,5 uur.